Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yutani Laady

Dlaczgo jak napisze ze podobaja mi sie faceci ok 175 bo jakos lepiej wygladaja

Polecane posty

Gość IMO13709
Bolec za sarkazm tu biją. :P

Gość IMO13709
A jak ma 181, ale chodzi zgarbiony, co zaniża go do 179? :P

Gość Krtak
To cudownie, że wolisz nizszych ! Znaczy wlasciwie to wysokich - przyrownajac do ciebie. bo tak powinno sie oceniac, prawda? Nie rozumiem dlaczego dziewczyna majac 155 woli takiego co ma 195, rozmawiac to sie tylko lezac da. Ja lubie miec partnera na mniej wiecej wysokosci oczu.

Gość IMO13709
Bolec, ale jak sie zaweźmie i wyprostuje, to co wtedy? Jeśli będzie chodził wyprostowany, to związek - a jak się zgarbi, to go rzucisz i zejdziecie sie dopiero, gdy się znowu wyprostuje? :P

Gość do Bolca
oj Bolec, mało się znasz na kobietach i miłości, co to za matematyka :P ...mówi się przecież, że miłość jest ślepa.... Znam niejednego przystojniaka - z twarzy i sylwetki - ale są odpychający w swoim sposobie bycia i nie mają powodzenia, jak już to chwilowe, zanim ktoś z nimi porozmawia.... A moje ładne kumpele na mężów wybrały sobie takich facetów poniżej przeciętnej lub nawet gorzej, normalnie szok... mają po prostu dla nich wyjątkowy urok i tyle. To nie matematyka.

Gość largo
a Ty jaka jestes?

Gość BŁĄD W TYTULE
Miało być 17,5 cm.

Gość Lalka23
Ja tam uważam, że facet o wzroście 175-180 wygląda bardziej proporcjonalnie niż taki ok. 190!

Gość ppppp9999999999999
tez zdecydowanie wole takich!!! (mam 1,60) oczywiscie poznajac faceta nie patrze na jego wzrost tylko ogolnie czy mi sie podoba, ale przy moim wzroscie tacy ok 1,75 sa duzo wygodniejsi ;) i lubie gdy facet ma twarz na wysokosci moich oczu a nie ze musze zadzierac glowy albo stawac na palcach zeby bylo wygodnie

"oj Bolec, mało się znasz na kobietach i miłości" Tak się składa, że jestem kobietą.:D Ja w miłość akurat nie wierzę, ale to co pisałam to radziłabym traktować z przymrużeniem oka.;) "co to za matematyka" No 2+2 to nie jest, prędzej granica funkcji.:classic_cool:

Gość gość
Tez tego nie kumam przeciez przystojny zalezy od wzr i budowy ciala. Jakos zaden z moich brzydkich albo przecietnych z twarzy kumpli nie ma takiego powodzenia jak ladne "kurd*ple" . Poza tym Ci nizsi maja czesto ladniejsze mordy wiec faktycznie lepiej wygladaja jeszcze jak przypakuje .