Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yutani Laady

Dlaczgo jak napisze ze podobaja mi sie faceci ok 175 bo jakos lepiej wygladaja

Polecane posty

mże być i 165 :D powiedziałabym coś na temat wzrostu facetów, ale chyba nie ma sensu, bo i tak wszyscy już swoje wiedzą, zresztą musiałabym się zwierzać, a nie chcę :D

Gość powiedz powiedz
prosimy kurwa :)

A ja zawsze, kiedy się zakochiwałam, to w mężczyznach raczej średniego wzrostu i jakoś nie stanowiło to żadnego problemu. Mój luby ma 1,75 i mnie to wystarcza :).

Gość IMO13709
Pewnie kolejna chwytająca za serce historia, wymyślona na użytek danego tematu jak to kochała niskiego, ale jej nie zechciał.

Gość IMO13709
Nie. Do Ciebie mogę się przyczepić o słowo "ZAKOCHIWAŁAM SIE". Lubimy, to co mamy.

nie mam małego :classic_cool: średnia europejska raczej

no jakoś tak :D IMO ma rację w jakim względzie?

Gość IMO13709
Wiara ja zawsze w tych sprawach mam rację. :D Dlatego zaraz frustratki zaczną sie podszywać...

Oj, lubimy :P. Szczerze mówiąc, tak jak jedni mężczyźni wolą blondynki, a drudzy - brunetki, tak samo jedne kobiety wolą wysokich, a inne -niekoniecznie. Albo się komuś podobasz, albo nie - i nawet jakbyś miał te 1,90 to i tak Ci to nie pomoże. Wystarczy, żeby mężczyzna był przynajmniej takiego samego wzrostu jak kobieta. Gdyby był od niej niższy - mogłoby to stanowić problem. Ale to już presja otoczenia.

Gość nie mam siły wyleźć z domu
Ale wy macie dziwne problemy :o Czasami sobie myślę, że część problemów ludzkości istnieje tylko na kafe i nigdzie poza tym. Ja mam 179 cm wzrostu i nie wyobrazam sobie zeby byc nizsza/wyzsza: to MOJ wzrost i czesc mnie! Natomiast w swoim zyciu spotykalam sie z facetami nizszymi rownymi i wyzszymi, i szczerze mowiac wspominajac ich nie mysle o ich wzroscie, ale o tym, czy mnie "krecili" czy mieli "to cos". Nigdy nie mialam tez problemow typu jestem dla kogos za wysoka, ktos jest dla mnie za niski, za wysoki. Bylam z facetem o kttorym wiedzialm ze lubi niskie laski, ale ciagnelo nas do siebie. Ja niby wole wyzszych, ale ciagnie mnie tez do nizszych, o ile maja cos w głowie. W ogole co to za dziwny temat? Gdybym pewnego razu nie weszła na kafeterie, to w ogole nie wiedzialabym ze dla ludzi wzrost moze byc tak goracym tematem o znaczeniu fundamentalnym.

Gość zobaczcie na co patrza
dlaczego ta pierdolona kafe zmienia linki? :o http://zapytaj.com.pl/Category/008,014/2,6139650,Co_jest_pierwsza_rzecza_na_ktora_patrzysz_u_faceta.html

Gość stary kawaler1235
o jaaaa, nie sadzilem ze mozna tak ludzi po wygladzie oceniac masakra :(

ja jestem sfrustrowana na innym tle, więc na pewno się pod Ciebie IMO nie podszyję :D na pewno wzrost ma znaczenie, zgadzam się :p

I jeszcze cos: jesli uwazacie ze wasze porazki w zyciu biora sie z za niskiego/zbyt wysokiego wzrostu, to niestety znalezliscie sobie wygodnego kozła ofiarnego, a przyczyna ze 100% pewnoscia lezy gdzies indziej.

Gość do nie mam sily wylezc z domu
Dokladnie zgadzam sie!!!!! Ostatnie Twoje zdanie podsumowuje w 100% caly problem !! :D

Gość IMO13709
Nikt tu nie pisze o porażkach! Piszemy tu, o tym, że WZROST JEST DLA KOBIET BARDZO WAŻNY, a Wasze gadki, że nie TO KŁAMSTWO.

Ale wiesz co moglbym tyle samo linkow wkleic i badan ktore stwierdzaja ze dla kobiet najbardziej liczy sie twarz kolesia a nie wzrost i cialo

Gość IMO13709
A ten dalej swoje. Wklejaj! Wyjdzie na to samo wzrost/wygląd na to laski lecą, a ich zapewnienia, że jednak nie TO KŁAMSTWO.

wazna jest ogolna prezencja. poza tym nie ma na swiecie ludzi, ktorzy podobaliby sie wszystkim. nie rozumiem co chcesz tu udowodnic? ze wzrost ma znaczenie? oczywiscie ze ma, ale dla kazdego inny wzrost jest fajny i pozadany. jesli ktos lubi niskie dziewczyny to ja odpadam (choc jak sie okazuje tez nie zawsze), jesli lubi wysokie, to ja bede bardziej odpowiednia... nie rozumiem po co tyle jadu. jesli zrobisz ankiete "brunetki czy blondynki", to tez (w zaleznoscie na jakie 1000 osób pytanych trafisz) cos ci wyjdzie... raz ze brunetki, raz ze blondynki. zadaj to samo pytanie we włoszech i w szwecji... przeciez to bez sensu.

Gość AVVPPPPP
"Gdybym pewnego razu nie weszła na kafeterie, to w ogole nie wiedzialabym ze dla ludzi wzrost moze byc tak goracym tematem o znaczeniu fundamentalnym" ...wiecej pisac nie trzeba, zgadzam sie

Gość IMO13709
Janker, co to miało być?