Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj pierwszy raz

czop sluzowy

Polecane posty

Gość moj pierwszy raz

witam.. jestem w 37 tyg ciąży..od kilku dni mam bardzo gesty śluz. czasami żółtawy.. byłam u lekarza i powiedział, że wszytko oky że kanał zamknięty i zaprasza na wizytę za 2 tygodnie. połozna powiedziała, ze owy sluz to czop sluzowy... dziś zauważyłam go nawet dużo na wkładce..przypominał budyn.. nie mam skurczy, jedynie bóle przypominające przedmiesiączkowe.. powinnam się szykowac już do porodu?? to moja pierwsza ciąża..

Gość moj pierwszy raz
>>>>>????>>>>>>

Gość ja też taki mam
jak budyń waniliowy i jest tego bardzo dużo. Od 2 dni mi wypada. Zastanawiałam się czy to ten czop bo z tego co czytałam to dziewczyny piszą, że on raczej białko jaja przypomina i że jest podbarwiony na brązowo albo z niteczkami krwi, a u mnie właśnie taki jak opisujesz. Taki średnio gęsty budyń.

Gość moj pierwszy raz
no dokładnie... lekarz mi powiedzial, ze pochwa czysta, nie dal zadnych czopków wiec zapalenie wyklucza... możliwe, że wypada na raty...czyli kiedy można spodziewać sie porodu,... na dniach??? :)

Gość mi ...
wypadł czop 3 tygodnie temu... teraz juz zaczynam 39 tydzien i nic.. jedynie to mam czeste twardnienie brzucha i ból jak przed @.. ale jestem spokojna bo mam miec cesarke za tydzien.. jak sie skonczy 39t tydzien

Gość upsasahupsasa
hop

Gość lallalaal
up

Gość odnosnie tematu
moj czop byl zabrwiony krwia i byl dziwny. zwykly sluz wyglada wlasnie tak jak opisujesz,gdyby ci czop wypadl to bys na sto procent zawazyla. to nie to u ciebie

Gość pewnie masz grzybicę
:o myj sie brudasie