Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supermen123

pytanie do pań :)

Polecane posty

Gość ranossssdooooooo
jennifer8787*** Moje worki to byś mogła possać jakbyś sobie zasłużyła robiąc mi z połykiem bo tak łatwo bym cie nie dopuścił do tego! nie dla psa kiełbasa!!!!

Gość ojhjft
1

Gość yyyhmyyy
Wybieram inteligentniejszego bez względu na wzrost, wagę i rozmiary pytonga :D

Gość ranossssdooooooo
jennifer8787*** pomarzyć??ciebie chyba pojebało,marzenia to coś przyjemnego a takie ścierwo jak ty mnie tylko brzydzi i przyprawia o wymioty. To ty sobie możesz pomarzyć że zechciałbym się zrzygać na twój koński ryj!Ale raczej bym tego nie uczynił bo szkoda rzygów na ciebie-wole je kulturalne w klozecie puścić niż marnować na takie coś jak ty.

Gość yyyhmyyy
odpuście sobie, ehh ci desperaci.

Gość ranossssdooooooo
jennifer8787*** to ty jesteś jebnieta i pewnie nawet nie wiesz co to znaczy zenit,głupia reprodukcyjna cipo!!weź ty już sie nie rozmnażaj bo przez takich debili jak ty Polacy mają złą opinie i powinni ci wyciąć w pizdu jajniki bo nie zasługujesz na macierzyństwo za to że jesteś tak chujowa i obleśna!

Gość ranossssdooooooo
jennifer8787*** a już miałem nadzieje że się w końcu w pizdu zamknęłaś,ale nie ten skurwiały ryj musi swoje 3 grosze napisać bo tak ją będzie cipsko swędzieć. ty nawet nie wiesz co to są sterydy idiotko wiec nie pisz tutaj o czymś o czym nie wiesz,no ale tak tobyś w ogóle nie pisała tutaj. a tak na marginesie kiedy jakieś nowe zdjęcie dasz,bo już mi się aktualne znudziło i przyzwyczaiłem się do jego strasznego widoku i nie rzygam na jego widok tak jak to było wcześniej a potrzebuje się wyrzygać bo coś mi na żołądku siedzi,więc bądź tak miła i wstaw coś nowego-bardzo proszę :)

Gość ranossssdooooooo
jennifer8787*** Cieszę się że masz o mnie takie zdanie :) bo taka twoja opinia o mojej osobie dobrze świadczy o mnie :) Nie mam czarnego nicku więc nie trafiłaś,jakbym miał to napisałbym to samo bo plebs trzeba tępić! dobranoc i miłych snów :)

Zdecydowanie nr 1. Niscy są aseksualni więc co mi po penisie, z resztą 20 cm to za dużo.

Gość wikiiiiii288888
1.

Gość ranossssdooooooo
jennifer8787*** Mów mi tak jeszcze :) łechtasz moje ego :) świnski krzywomordziu!!

Gość K R I
13 CZY TO MAŁO