Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 minka smutna

wla艣nie rycze przez faceta

Polecane posty

Go艣膰 minka smutna

馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wrazliwa_24_
nie rycz, powiedz czemu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minka smutna
powiedzialam przez lzy , a on mowi ze mnie nie rozumie :( poryczalam sie jeszcze bardziej 馃槶

Udost臋pnij ten post

spokojnie,jak to dra艅 i Cie zrani艂 to nie warto sie przejmowa膰,wida膰 nie by艂 Ciebie wart..馃尰 pami臋taj,偶e nikt nie zas艂uguje na 艂zy a ten kto na nie zas艂uguje nigdy nie doprowadzi ci臋 do p艂aczu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minka smutna
to moj narzeczony, mieszkamy razem :( ale dzis nie wytrzymalam rozplakalam sie jak mala dziewczynka gdy kolejny raz..lez膮c z nim w lozku nawet mnie nie przytulil nawet nie zauwazyl ze wog贸le jestem :( nic tylko telewizor sie liczy , juz dluzej tego nie zniose potrzebuje czulosci 馃槶 czy ja tak duzo wymagam ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magiik
A sk膮d mo偶esz wiedzie膰 czy to dra艅! Mo偶e to jest akurat dobry facet, i to nie on zawini艂! I przesta艅 ple艣膰 jej te bzdury 偶e nie by艂 jej wart!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minka smutna
on jest dla mnie zimny jak lod, jest dobrym czlowiekiem ale beznadziejnym facetem, wogole nie potrafi zadbac o kobiete, zabieac o jej wzgledy :( kurva czemu tak jest , tyle dalabym aby on sie zmienil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 InnaNi偶Wszystkie
pami臋taj, 偶e mo偶esz mie膰 gorszego.... Ja te偶 bym wiele da艂a, aby m贸j si臋 zmieni艂 ;/ Czemu ma taki dystans do Ciebie? Nie pr贸bowa艂a艣 w jaki艣 spos贸b go nakr臋ci膰? Zawsze taki by艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minka smutna
m贸wilam mu tysiace razy czego mi brakuje w zwiazku !! uwierzcie, tysiace razy, nie pomog艂o.Czy ja mam b艂agac o uczucie ? poca艂unek,pieszczoty ? przytula sie gdy chce seksu ktory trwa 5 minut :( dzis rycze jak oszala艂a tak bardzo mi brakuje czulosci :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karrotka1999
ja wlasnie placze z dokladnie tego samego powodu :( A on obok mnie w lozku z laptopem i mimo, ze mu mowilam juz kilka razy o co chodzi to twierdzi, ze wymyslam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 InnaNi偶Wszystkie
A p艂acz moja droga droga rzecz ludzka. Ja cz臋sto p艂aka艂am przy swoim, my艣la艂am, 偶e to sprawi, 偶e zmi臋knie. Nie dawno mi powiedzia艂, 偶e je艣li p艂acz臋 to on si臋 oddala ode mnie, bo woli kiedy poka偶e mu 偶e jestem silna i wtedy zda sobie spraw臋 ze swojego b艂臋du... teraz chowam przed nim 艂zy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minka smutna
nawet nie macie poj臋cia co czuje... nigdy nie myslalam ze kiedys bede sie tak czuc, ze b臋de b艂agac o przytulenie !! przed chwil膮 wpadl do pokoju i powiedzial z wyrzutem : to chodz przytule Cie, tylko juz nie rycz.. Boze jak ja sie czuje :( do niczego, nic nie warta,nie o kims takim marzylam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mokraGlowa
minka smutna--- moze go zostaw? wiem ze to moze brzmiec zle ale moze bedzie Ci lepiej bez niego? moze znajdziesz swoja druga polowke za jakis czas... bardzo Ci wspolczuje:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 InnaNi偶Wszystkie
Jest te偶 na to wyt艂umaczenie, 偶e faceci poprostu tacy s膮 - ale oczywi艣cie same sterotypy, bo ma艂o kiedy zdarzaj膮 si臋 ci czuli :) a je艣li ju偶 si臋 zdarz膮 to s膮 za czuli... a mo偶e si臋 sama kiedy艣 przytul?? Pr贸bowa艂a艣??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 InnaNi偶Wszystkie
Nie pozwalaj mu na to, kiedy on wpadnie i powie 'przytul si臋 tylko nie rycz' - poprostu typ faceta, kt贸remu nie zale偶y na czu艂o艣ciach, mysli, 偶e istniej膮 tylko takie, gdzie ko艅czy z r臋k膮 w majtkach. Szkoda Twoich 艂ez. Je偶eli chcesz z nim by膰 zaakceptuj to, a przytul si臋 do kole偶anki, mamy kogo艣 bliskiego, je偶eli nie, znajd藕, kogo艣, kto jest r贸wnie czu艂y jak Ty i tylko wtedy b臋dziesz szcz臋sliwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minka smutna
tak ja sie przytulalam bo inaczej.... ehh :( ale on nie potrafi odwzajemic moich uczuc, pocalunkow pieszczot... w sumie to bylo tak od samego poczatku, chociaz chyba kiedys bardziej sie staral, nigdy nie byl romantyczny :( nigdy nawet zwiedlego kwiatka od niego nie dostalam..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka.sobie.osoba.na.forum..
a u nas jest odwrotnie :( on mi robi wyrzuty kiedy go nie przytule...a ja najzwyczajniej w swiecie nie mam na to ochoty, nie nawidze sie przytulac!!!!!! Moze on tez nie lubi, nie widzi tej potrzeby?moze jest zakutym lbem-rzumiesz?cos w stylu fizyka, Einsteina, wszystko mechanicznie, bez uczucia, moze nie wszystko ,ale wiele rzeczy robi mechanicznie, mysle ze tego nie zmienisz, to nie znaczy ze on cie nie kocha, ja kocham mojego meza a nie lubie sie przytulac, czasami dla zalagodzenia sytuacji go przytulam a kontem oka patrze w TV :P Sa ludzie przyklejki i sa ludzie indywidualisci, i tak juz jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalalala73847
to po co z takim dupkiem jeste艣???!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minka smutna
jestesmy ze sob膮 4 lata, tak dlugo to znosilam, akceptowalam liczylam ze moze sie zmieni, zrozumie. Teraz coraz cz臋sciej wybucham , bo ile偶 mozna :( nawet juz myslalam nad rozstaniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 InnaNi偶Wszystkie
Nie jest taki i tyle, i na pewno si臋 nie zmieni. Nie przejmuj si臋 tym a偶 tak, b臋dzie dobrze. Bo przecie偶 s膮 pewnie inne powody dal kt贸rych z nim jeste艣, inne zalety... Wszystko da si臋 prze偶y膰. Ja jestem w podobnej sytuacji, tylko wiem, 偶e ka偶dy jego dotyk sk艂ania si臋 ku sko艅czenia w 艂贸偶ku, wi臋c przychyli艂am si臋 do jego zachowa艅 i zachowuje si臋 tak samo. U nas sko艅czy艂o si臋 czu艂o艣ci po narodzinach dziecka, a synek ma ju偶 2 lata - zd膮偶y艂am si臋 przyzwyczai膰. Nie zamartwiaj si臋 a偶 tak, ciesz si臋 z byle jakiej czu艂o艣ci z jego strony. Idea艂em nigdy nie b臋dzie - jak ka偶dy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalalala73847
albo zmie艅 faceta albo si臋 z tym pog贸d藕:O co to kurwa za facet kt贸remu dotyk kojarzy si臋 tylko z pieprzeniem????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minka smutna
on wogole nie potrafi dawac czulosci... kiedys go poprosilam o to aby mnei wymasowa艂,popiescil moje cialo, trwalo to zaledwie kilka minut, nawet nie zdarzylam sie rozgrzac a on juz mi wklada...dba tylko o siebie, aby siebie zaspokoic, czasami sobie mysle ze tylko po to mnie ma :( przykre to jest ale on naprawde nie potrafi sie zaj膮c kobiet膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalalala73847
a ile ona ma lat?? nie wydaje Ci si臋 ze starsi faceci maj膮 wi臋cej rozumu i moga cz臋艣ciej si臋 przytula膰? ja widze t膮 r贸偶nic臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka.sobie.osoba.na.forum..
ja mysle ze ty jestes troche zabardzo rozmymlana, potrzebujesz ciapka ktory bedzie na kazde twoje zawolanie, nie pasujecie do siebie pod tym wzgledem, i mysle ze z czasem to bedzie jeszcze gorzej on nie zniesie dluzej twojego rozmamlania, a ty braku czulosci z jego strony, wiec tak czy siak to sie rozpadnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 InnaNi偶Wszystkie
Te偶 my艣le, ze troch臋 wyolbrzymiasz... Facet to facet, wiadomo. A je偶eli potrzebujesz kogo艣 zupe艂nie innego od ka偶dego to spr贸buj szcz臋艣cia z innym. Ja wola艂abym aby robi艂 to bo chce, ni偶 偶eby zmusza艂 si臋 do tego :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minka smutna
ja mam 25 lat, on jest starszy i co ?? wczoraj poszlam sie polozyc do lozka.. i co ?? poprzytulal ale wiadomo na czym sie skonczylo :( ja tak nie chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 minka smutna
馃槶

Udost臋pnij ten post