Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minka smutna

wlaśnie rycze przez faceta

Polecane posty

Gość minka smutna
chyba tylko wykorzystał, jak kazdy facet :(

Gość minka smutna
nawet nie wiem co to jest gra wstępna :(

no wiesz... a właśnie ze nie.. to ze jeden facet tak sie zachowuje to nie znaczy ze inni sa źli .. :) skad jestes jesli moge wiedziec...?

Gość minka smutna
a moze go wogóle nie pociagam nie kręce :( to by wszystko wyjasnialo

hmm ja bym ci pokazal co to jest.. jakis dziwny ten twoj facet naprawde.. ;/

Gość minka smutna
myslisz ze mysle teraz o innych mezczyznach ?? jesli tak to jestes w blędzie :( chce swojego misia, chce zeby on sie zmienil :(

ja moge go zastapic w niektorych sprawach.. :) a moze on kogos ma.. ? ;(

Gość minka smutna
on nie jest przystojniakiem i nie ma duzego k..sa :( jest normalnym zwyklym czlowiekiem, jestem z nim bo czuje cos do niego, podoba mi sie jego podejscie do zycia,to ze do zycia podchodzi powaznie. Nie rozumiem tylko dlaczego dla kobiety jest tak oschly :(

Gość chcialo mi sie ruchac
wykorzystal cie jak kurwe,ale wy wszytskie to kurwy jestescie i tylko od dymania

Gość minka smutna
jestem pewna ze nie ma nikogo

nie sluchaj tego durnia :) pewnie bedzie lepiej :)

Gość minka smutna
dzieki Lechu za pocieszenie :( wierze w to ze kiedys to zrozumie, kiedys doceni to co ma albo kogo ma.. Zastanawiam sie nawet czy nie odejsc, tak naprawde to niechce tego robic ale jesli jedynym wyjsciem bedzie postawienie mu ultimatum: albo w koncu zacznie dawac mi to czego pragne albo sie rozstajemy to zrobie to. Niech wybiera, czy lepiej mu bedzie zyc samemu, czy ze mną. Albo niech sobie znajdzie zimną suke :( bedą do siebie pasowali

nie wiem .. ta decyzja to już zależy tylko od ciebie..

Gość on sie nie zmieni
powiem ci ze moja mama jest dokladnie taka sama jak twoj facet. Zawsze taka byla. Jako dzieci nigdy nie mialysmy od niej zadnej milosci czulosci itd, chociaz wszystko inne mialysmy. On sie nie mzieni, albo to zaakceptujesz albo go zostaw.Aaa, powiem ci jeszcze, ze jak tak dalej pojdzie, to w koncu po jakims czasie mozesz zaczac szukac ciepla u innych facetow :O Niestety :O :(

Gość chcialo mi sie ruchac
tak nie sluchaj mnie,sluchaj lecho on Cie tez wydupcy i zostawi,o to mu chodzi dziwko

Gość on sie nie zmieni
nooo dokladnie. przeciez sa dziewczyny, takie same jak on, ktore tez nie lubia okazywac ciepla.

Gość minka smutna
wlasnie nie chce do tego dopuscic abym musiala szukac tego ciepla w ramionach innych :( ale nie mam zamiaru kazdego wieczoru prosic sie aby on laskawie zechcial mnie przytulic :(

Podejmij jedna decyzje albo jestes dalej z nim.. albo to koniec :) znajdziesz kogos lepszego jesli on taki jest..;/

Gość on sie nie zmieni
kurcze zawsze bylam przeciwnicza zdradzania, ale jak sobie tak teraz mysle, ze mialabym miec takiego faceta, to zaczynam sie zastanawiac :O

hehe ja jestem do pomocy :) nie chodzi mi o nic wiecej nawet zwykla rozmowa...

Gość on sie nie zmieni
ale piowiedz mi ile on dokladnie ma lat??? Czy ma umysl scisły??????????

Gość minka smutna
ma 84 lata i na imię Antoni. Jemu w głowie tylko jakieś spacerki po ogrodach DPS'u a ja CHCE SEKSU!!!!! 😭 :(

ma 30 lat, pracuje od rana do wieczora :( mamy dla siebie naprawde malo czasu wiec gdy jestesmy w lozku chce tej czulosci ktorej nie mam przez caly dzien, to chyba normalne

Widzisz a ja mam w pokoju dziewczynę, którą narzeczony zostawił po 3 latach bycia razem. Nie chce jeść, pić, tylko płacze i łyka jakiś syrop ziołowy na nerwy. Co się obudzi to płacze. Funkcjonuje tylko na papierosach... I nie wiem, jak mam jej pomóc.

co on ma 84 lata a ty 25 ???????? nie no musisz mniec troche relaksu dziewczyno.. musimy sie dzis spotkac...

Gość a co ma do tego wiek?
wiek nie gra tu żadnej roli wiem z doświadczenia, to zależy tylko wyłącznie od charakteru i od ego jak ktoś został wychowany. Ja przez trzy lata męczyłam się z facetem który interesował sie wszystkim tylko nie mną, owszem w łóżku potrafił być czuły ale poza tym w niczym sie nie dogadywaliśmy praktycznie, tez razem mieszkaliśmy spaliśmy w jednym łóżku a jednak żyliśmy osobno bo każde z nas miało inne potrzeby, pewnego dnia nie wytrzymałam i zakończyłam to minął ponad rok a ja poznałam wspaniałego ciepłego faceta który bardzo często mnie przytula i kiedy to robi ja wiem, że jestem dla niego najważniejsza :) musisz popatrzeć na to realistycznie, facet Twój się nie zmieni a Ty przystosowując się do niego całe życie będziesz nieszczęśliwa, musisz to zakończyć i dać sobie szanse na szczęście u boku kogoś kto będzie taki jak Ty i który będzie miała takie same potrzeby jak Ty...

Gość m22222222222222222222222222222
nie płakac nigdy , olać, brac się za innego, jak :)))))ja i on za mnie też;)