Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minka smutna

wlaśnie rycze przez faceta

Polecane posty

Gość minka smutna

😭

Gość Wrazliwa_24_
nie rycz, powiedz czemu :)

Gość minka smutna
powiedzialam przez lzy , a on mowi ze mnie nie rozumie :( poryczalam sie jeszcze bardziej 😭

spokojnie,jak to drań i Cie zranił to nie warto sie przejmować,widać nie był Ciebie wart..🌻 pamiętaj,że nikt nie zasługuje na łzy a ten kto na nie zasługuje nigdy nie doprowadzi cię do płaczu

Gość minka smutna
to moj narzeczony, mieszkamy razem :( ale dzis nie wytrzymalam rozplakalam sie jak mala dziewczynka gdy kolejny raz..leząc z nim w lozku nawet mnie nie przytulil nawet nie zauwazyl ze wogóle jestem :( nic tylko telewizor sie liczy , juz dluzej tego nie zniose potrzebuje czulosci 😭 czy ja tak duzo wymagam ?

Gość Magiik
A skąd możesz wiedzieć czy to drań! Może to jest akurat dobry facet, i to nie on zawinił! I przestań pleść jej te bzdury że nie był jej wart!

Gość minka smutna
on jest dla mnie zimny jak lod, jest dobrym czlowiekiem ale beznadziejnym facetem, wogole nie potrafi zadbac o kobiete, zabieac o jej wzgledy :( kurva czemu tak jest , tyle dalabym aby on sie zmienil

Gość InnaNiżWszystkie
pamiętaj, że możesz mieć gorszego.... Ja też bym wiele dała, aby mój się zmienił ;/ Czemu ma taki dystans do Ciebie? Nie próbowałaś w jakiś sposób go nakręcić? Zawsze taki był?

Gość minka smutna
mówilam mu tysiace razy czego mi brakuje w zwiazku !! uwierzcie, tysiace razy, nie pomogło.Czy ja mam błagac o uczucie ? pocałunek,pieszczoty ? przytula sie gdy chce seksu ktory trwa 5 minut :( dzis rycze jak oszalała tak bardzo mi brakuje czulosci :(

Gość karrotka1999
ja wlasnie placze z dokladnie tego samego powodu :( A on obok mnie w lozku z laptopem i mimo, ze mu mowilam juz kilka razy o co chodzi to twierdzi, ze wymyslam

Gość InnaNiżWszystkie
A płacz moja droga droga rzecz ludzka. Ja często płakałam przy swoim, myślałam, że to sprawi, że zmięknie. Nie dawno mi powiedział, że jeśli płaczę to on się oddala ode mnie, bo woli kiedy pokaże mu że jestem silna i wtedy zda sobie sprawę ze swojego błędu... teraz chowam przed nim łzy.

Gość minka smutna
nawet nie macie pojęcia co czuje... nigdy nie myslalam ze kiedys bede sie tak czuc, ze będe błagac o przytulenie !! przed chwilą wpadl do pokoju i powiedzial z wyrzutem : to chodz przytule Cie, tylko juz nie rycz.. Boze jak ja sie czuje :( do niczego, nic nie warta,nie o kims takim marzylam

Gość mokraGlowa
minka smutna--- moze go zostaw? wiem ze to moze brzmiec zle ale moze bedzie Ci lepiej bez niego? moze znajdziesz swoja druga polowke za jakis czas... bardzo Ci wspolczuje:*

Gość InnaNiżWszystkie
Jest też na to wytłumaczenie, że faceci poprostu tacy są - ale oczywiście same sterotypy, bo mało kiedy zdarzają się ci czuli :) a jeśli już się zdarzą to są za czuli... a może się sama kiedyś przytul?? Próbowałaś??

Gość InnaNiżWszystkie
Nie pozwalaj mu na to, kiedy on wpadnie i powie 'przytul się tylko nie rycz' - poprostu typ faceta, któremu nie zależy na czułościach, mysli, że istnieją tylko takie, gdzie kończy z ręką w majtkach. Szkoda Twoich łez. Jeżeli chcesz z nim być zaakceptuj to, a przytul się do koleżanki, mamy kogoś bliskiego, jeżeli nie, znajdź, kogoś, kto jest równie czuły jak Ty i tylko wtedy będziesz szczęsliwa

Gość minka smutna
tak ja sie przytulalam bo inaczej.... ehh :( ale on nie potrafi odwzajemic moich uczuc, pocalunkow pieszczot... w sumie to bylo tak od samego poczatku, chociaz chyba kiedys bardziej sie staral, nigdy nie byl romantyczny :( nigdy nawet zwiedlego kwiatka od niego nie dostalam..

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
a u nas jest odwrotnie :( on mi robi wyrzuty kiedy go nie przytule...a ja najzwyczajniej w swiecie nie mam na to ochoty, nie nawidze sie przytulac!!!!!! Moze on tez nie lubi, nie widzi tej potrzeby?moze jest zakutym lbem-rzumiesz?cos w stylu fizyka, Einsteina, wszystko mechanicznie, bez uczucia, moze nie wszystko ,ale wiele rzeczy robi mechanicznie, mysle ze tego nie zmienisz, to nie znaczy ze on cie nie kocha, ja kocham mojego meza a nie lubie sie przytulac, czasami dla zalagodzenia sytuacji go przytulam a kontem oka patrze w TV :P Sa ludzie przyklejki i sa ludzie indywidualisci, i tak juz jest.

Gość lalalala73847
to po co z takim dupkiem jesteś???!!!

Gość minka smutna
jestesmy ze sobą 4 lata, tak dlugo to znosilam, akceptowalam liczylam ze moze sie zmieni, zrozumie. Teraz coraz częsciej wybucham , bo ileż mozna :( nawet juz myslalam nad rozstaniem

Gość InnaNiżWszystkie
Nie jest taki i tyle, i na pewno się nie zmieni. Nie przejmuj się tym aż tak, będzie dobrze. Bo przecież są pewnie inne powody dal których z nim jesteś, inne zalety... Wszystko da się przeżyć. Ja jestem w podobnej sytuacji, tylko wiem, że każdy jego dotyk skłania się ku skończenia w łóżku, więc przychyliłam się do jego zachowań i zachowuje się tak samo. U nas skończyło się czułości po narodzinach dziecka, a synek ma już 2 lata - zdążyłam się przyzwyczaić. Nie zamartwiaj się aż tak, ciesz się z byle jakiej czułości z jego strony. Ideałem nigdy nie będzie - jak każdy

Gość lalalala73847
albo zmień faceta albo się z tym pogódź:O co to kurwa za facet któremu dotyk kojarzy się tylko z pieprzeniem????

Gość minka smutna
on wogole nie potrafi dawac czulosci... kiedys go poprosilam o to aby mnei wymasował,popiescil moje cialo, trwalo to zaledwie kilka minut, nawet nie zdarzylam sie rozgrzac a on juz mi wklada...dba tylko o siebie, aby siebie zaspokoic, czasami sobie mysle ze tylko po to mnie ma :( przykre to jest ale on naprawde nie potrafi sie zając kobietą :(

Gość lalalala73847
a ile ona ma lat?? nie wydaje Ci się ze starsi faceci mają więcej rozumu i moga częściej się przytulać? ja widze tą różnicę

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
ja mysle ze ty jestes troche zabardzo rozmymlana, potrzebujesz ciapka ktory bedzie na kazde twoje zawolanie, nie pasujecie do siebie pod tym wzgledem, i mysle ze z czasem to bedzie jeszcze gorzej on nie zniesie dluzej twojego rozmamlania, a ty braku czulosci z jego strony, wiec tak czy siak to sie rozpadnie

Gość InnaNiżWszystkie
Też myśle, ze trochę wyolbrzymiasz... Facet to facet, wiadomo. A jeżeli potrzebujesz kogoś zupełnie innego od każdego to spróbuj szczęścia z innym. Ja wolałabym aby robił to bo chce, niż żeby zmuszał się do tego :/

Gość minka smutna
ja mam 25 lat, on jest starszy i co ?? wczoraj poszlam sie polozyc do lozka.. i co ?? poprzytulal ale wiadomo na czym sie skonczylo :( ja tak nie chce

Gość minka smutna
😭