Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabranocka88

Asubtela

Polecane posty

Gość kabranocka88

Witam, byłam dziś w aptece i zamiast Yasminu wykupiłam tabletki Asubtela. Mają taki sam skład. Chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was brała te tabletki i jakie są Wasze opinie? Boję się, że skoro to jest zamiennik Yasminu to może być gorszy albo coś z tymi tabletkami jest nie tak skoro są prawie o 20 zł tańsze...

Gość asfsfsagsafas
Co prawda nie biorę tych tabletek,ale kupuje inne zamienniki i nie masz się czego obawiać że ich jakoś jest gorsza.Skład jest ten sam,więc to jest najważniejsze bo często kupując leki płaci się też za markę produktu a nie za ich jakość.Więc zamiennik o tym samym składzie jest tak samo skuteczny a tańszy :)

Gość kabranocka88
Słyszałam właśnie, że lekarze często przepisują tabletki z którymi mają podpisana umowę...mój gin siedział właśnie w fartuchu Yasmin:) To mówi też samo za siebie:)

Gość asfsfsagsafas
Dokładnie,mają z lekarzami jakieś umowy i oni nam przepisują te leki.Chociaż nie każdy bo ja mam takiego lekarza który mi przepisuje jak najtańsze i jeszcze nawet powie do której apteki mam iść żebym jak najmniej zapłacił.I miałem już tak że brałem ten sam lek o 3 różnych nazwach bo 3 inne firmy go produkowały.Ale taki lekarz się chyba za często nie zdarza.