Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szal z Wiskuzy 67%

Powazny problem- mama zada aby byc przy moim badaniu ginekologicznym

Polecane posty

Gość Szal z Wiskuzy 67%

Jest przy KAZDYM a ja sie boje jej wyprosic. Co najgorsze jest to ze ona za mnie odpowiada lekarzowi o moim stanie zdrowia, itd... Mam 17 lat i strasznie mi jest wstyd jak matka mowi lekarzawi o tym ze jestem dziewica- a nie jestem juz i on jej pewnie o tym powie- albo jak zaglada jak mnie bada i w domu mamy pogadanke ze nie powinnam byc taka spieta na badaniach bo to normalne i kazda kobieta na badaniu powinna byc rozluzniozna. A ojcec sie smieje. MiALA moze ktorac podobny problem

Gość nawet malo smieszna ta
prowokacja 0/10 :classic_cool:

Gość on to chyba zupełnie
normalna nie jest Kurcze, ja do 9 letniego syna do łazienki nie wchodze jak się kąpie, a ona włazi na badanie ginekologiczne 17-latce i jeszcze "zagląda". Za grosz kultury i taktu. Lekarz to musi, i ty nie masz wyboru, ale mamusię to bym na kopach z gabinetu wywaliła. A może ją to kręci? Jeszcze przy ojcu o tym gada... Chore to jakies wszystko.

niekoniecznie żart ,moja mama była taka sama ,do tej pory potrafi tak mi sie wjebac w zycie że je poprzewraca do góry nogami .Wpierdzieli się nawet do koloru skarpetek. Powiedz o tym lekarzowi ,idz tam sama ,tak by mama nie wiedziała i powiedz ,a napewno kolejnym razem ja wyprosi z gabinetu.

Gość Szal z Wiskuzy 67%
Wiem ze to brzmi smiesznie ale tak jest. Mama jest STRASZNIE opiekuncza, ,moich chlopakow zawsze sprasza do domow, dzwoni do ich rodzicow aby wybadac kim sa, itd... w sumie przez nia nie mialam zadnego chlopaka na dluzej bo zawsze to ich wystraszalo.

Jeszcze w domu powiedz mamie, że jesteś skrępowana jej obecnością i że badanie jest dla Ciebie koszmarem, bo czujesz się zawstydzona tym, że ona jest obecna i że za Ciebie wszystko mówi, jakbyś była niedorozwinięta i że jak z Tobą ma iść, to Ty nie pójdziesz wcale i wszystko Ci zgnije i umrzesz z bólu, bo też masz swoją wrażliwość i potrzebujesz intymności podczas takiego badania.

lekarz ma prawo ją wypieprzyć z gabinetu ! moze uznać ze ona mu przeszkadza i kropka ,tylko jak znam takie mamusie ,to będzie afera na pół polski.Jeszcze tylko rok i mozesz mamusi podziękowac za "pomoc" w osiaganiu samodzielnosci ;/

Gość Zonnnia
Lekarz powinien wyprosić mamę- to nie ona jest pacjentem. _______________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość Szal z Wiskuzy 67%
Problem w tym ze ona rosci sobie prawo do tego aby byc przy tym bo to ona daje pieniadze na tego prywatnego ginekologa Boze ja juz mialam awantur kiedy chciala mnie na sile wysylac do jej brata ginekologa bo nie chciala aby ktos obcy mnie badal ale wtedy wpadalm pawie w histerie i plakalam mowiaz ze nie pojde do jej brata

Gość Szal z Wiskuzy 67%
Ja nie chodzde sama do ginekolgoa, zawsze z matka bo ona mnie zapisuje tak

teraz Ci wybiera znajomych ,jak dorośniesz ,wybierze Ci męża ,biada jesli ubierzesz cos co jej sie nie podoba ,albo pokochasz blondynka ,kiedy ona woli brunetów . Masz toksyczną matkę i ona potrzebuje leczenia.

Gość Szal z Wiskuzy 67%
To nie tak do konca bo ona w sumie tylko jezeli chodzi o badania ginekologiczne jest wlasnie taka a cala reszta ok i jeszcze sex jest dla niej ciezki

Gość Ecoola
nigdy z mamą nie bylam. a poszlam pierwszy raz jak mialam 14 lat. kobiety na poczekalni patrzyły na mnie jak na kosmitke co ja taka dziewczynka tu robie. a ja po prostu poszlam ot tak zeby zobaczyc jak wygląda taka wizyta

Powiedz jej przed samym gabinetem,ze nie jesteś dziewicą i wchodzisz sama!!! Zanim minie pierwszy szok,wyjdziesz już z badania:)

Gość Szal z Wiskuzy 67%
Jeszcze teksty o moim owlosieniu mnie denerwuja. Mowi przy lekarzowi ze sie gole jak panienka lekkich obyczajow i zaczynaja dyskusje bo lekarz powiedzial ze nie, ze mam sliczne wloski i zaczynaja sie smiac a ja kak ta piwonia na fotelu sie czerwienie

Gość aldia
po co ona cię zapisuje , masz jakieś zdrowotne problemy ? która 17 latka tak lata co i rusz do gina

oby szalu :) ja jestem może przewrażliwiona , bo mam już 30 lat a toksyczna mama nadal żąda bym we własnym mieszkaniu powiesiła takie firanki jakie wg niej są ładne .Wspomnienia dzieciństwa i młodości to jedna wielka kontrolai koszmar ,nie tak jak inne babki koło 30-dziestki ,z nostalgią wspominające młodość

Gość Szal z Wiskuzy 67%
No chodzimy raz w miesiacy na badania abym yla zdrowa

Gość aldia
co ty pieprzysz? raz w miesiącu ? eeeeeeeee to provo jak nic

jak chcesz mieć prywatnego ginekologa to cierp :D matka swoją drogą ma chyba nierówno pod sufitem tak samo lekarz no i Ty :) mam nadzieję, że to jest prowokacja. :)

Gość marcoo
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D::D:D:D:D:D::D:::DD:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D prowo czy nie się obśmialiśmy w pracy jak pijane norki - musisz być wyjątkowo lewa skoro w tym wieku nie potrafisz w takiej sprawie postawić na swoim D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Gość aldia
ooooo no i uciekła :))))))))))))))

Gość ciekawski polak
1/10 ;)

Gość gość
Odważ sue powiedz Mamo moglabys wyjsc na te dwie minutki bardzo cie prosze

Gość gość
Mama ma prawo z Tobą isc do gin, jestes niepelnoletnia

Gość gość
facet narąbane masz pod deklem skoro rajcuje cie zakladanie takich tematów