Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfhf

druga kreska bardzo słaba ze prawie jej nie widac co sadzicie?

Polecane posty

Gość ghfhf

zrobilam ten test po ok 10 dniach, ale trzeba naprawde wytezyc oko

Jesteś w ciaży na bank..ja też miałam słabiutka kreskę ,której nei zauważyłam i mój M pod lupą pod światło ją zauważył.a dzis jestem w 22 tygodniu ciąży:).dla pewności jutro też zrob..ale ja już radziłabym Ci isć na betahcg..ale jak uważasz zrobisz..jesteś w ciąży, gratuluję..:)

Gość rottana
wczesna ciąża- słaba kreska;] jutro powtórz z pierwszego moczu ale myśle że już moge ci pogratulować;]

Gość melba100
ciąża na 100%, ja miałam tak samo.

Gość ghfhf
dzieki do okresu mam wsumie jeszcze ponad dwa tygodnie to zrobie jeszcze raz wtedy jak cos

Gość ghfhf
cos Ci sie pomylilo Mloda mamo

No właśnie. Tak samo jak i Ty osądzasz n iesłusznie mnie , tak i jA MAM PRAWO DO OSĄDZANIA cIEBIE. Teraz widzisz jaka to radość zajść w ciąże. To niby po co usuwać

Gość masz ponad 2 tygodnie do okres
i już robiłaś test? To przecież jeszcze owulacji nie miałaś więc jakim cudem? No, chyba, że w poprzednim cyklu ciąża wyszła...

Gość melba100
Coś pomyliłaś autorko, jak możesz mieć 2 tygodnie do okresu, kiedy 2 tygodnie przed okresem jest dopiero owulacja ????? Chyba że jesteś w ciąży już od poprzedniego miesiąca.

Gość ghfhf
no ja zrobilam dlatego ze odstawilam tabetki antykoncepcyjne dwa miesiace temu i tak naprawde nie wiem kiedy mam owulacje bo bralam tabletki ponad 4 lata

to tym bardziej ciaża..:):P).. Ja miałam tylko zmianę tabletek z mocniejszych na słabsze, gdzie nie powinnam robić przerwy 7dniowej...ale nei wiedziałam o tym, bo moja gin mnie nie poinformowała....i w ciągu tych 7 dni uaktywniły mi się dni płodne..:) i jeszcze brałam przez kilka dni tabletki....po czym zrobiłam test..i wyszła bardzo blada kreska, prawie niewidoczna.:) także ciąża jest raczej na pewno:) takie jest moje zdanie.

Idź na betahcg i bedziesz wiedziała dokładnie w którym tygodniu mniej więcej jesteś.:)

Gość tak_tak_tak
ciaza

Gość sadze, ze jestes analfabetka
i nie umiesz przecyztac ulotki zalaczonej do testu.

pomijajac pytanie autorki to az mi oczy wyszyły z wrazenia jak przeczytalam teksty Mlodej Mamy...co ty mala szmato sobie myslisz????co to za teksty?????? litosci, powinnas dostac bana tępoto forumowa bo az czlowiekowi sie gotuje wszystko w srodku jak czyta twoje brednie!!!!!!!

Gość karolka8512
dziewczyny a jak autorka topiku zaszła w ciąże w poprzednim cyklu to ta druga kreska powinna być raczej już dosyć wyraźna , zazwyczaj dziewczyny jak robia testy do w dniu spodziewanej @ maja takie blade te drugie kreseczki i zkażdy następny dniem rąbią się intensywniejsze także autorką wątku radziłabym ci jeszcze raz zrobić test jak wyjdzie pozytywny to iść na bete tam po tym wyniku będziesz wiedziała jaki jest wiek ciąży i czy wszystko dobrze przebiega

Gość karolka8512
dziewczyny a jak autorka topiku zaszła w ciąże w poprzednim cyklu to ta druga kreska powinna być raczej już dosyć wyraźna , zazwyczaj dziewczyny jak robia testy do w dniu spodziewanej @ maja takie blade te drugie kreseczki i zkażdy następny dniem rąbią się intensywniejsze także autorką wątku radziłabym ci jeszcze raz zrobić test jak wyjdzie pozytywny to iść na bete tam po tym wyniku będziesz wiedziała jaki jest wiek ciąży i czy wszystko dobrze przebiega

Gość karolka8512
sory dziewczyny za dwie takie same wypowiedzi

Zyczę ci zeby to byla faktycznie ciaze, jesli chcesz byc mama, ale ja rowniez mialam blada druga kreske na tescie Quick view pare dni przed @ a okazalo sie ze nie jestem w ciązy. Dostalam norlmalnie @.

Gość jadghg
czas pokaze dzieki za wypowiedzi:) zobaczymy czy maz zobacz cos czy to moja wyobraznia hehe

ja miałam dłuuuuuuuuuugo słabiutka kreskę;) i efekt tej słabej kreski ma juz 7 m-cy;)

u mnie po ok 4 minutach była bardzo słaba kreska. Rodzę za tydzień.

z tym że ja robiłam swój test po dniu spodziewanej miesiączki. Ale w każdym razie u mnie ta słaba kreska okazała się synem :)

Gość cytryna28...........
BZDURAAAAAAAAAAAAAAAA !!! Ja też rok temu zrobiłam test po ponad 3 tygodniach od stosunku, jedna kreska była bardzoo słabo widoczna ale jednak było, prawie zemdlałam jak to zobaczyłam bo bardzoo nie chce miec dzieci. W każdym razie byłam przekonana że jestem w ciąży, poszłam do gienkologa a ta mi mówi że żadnej ciąży nie ma i nie było. Po kilku dniach od wizyty dostałam okres. Niedawno przyjaciółka robiła test ciązowy a że kupiła ich kilka to jeden sobie wzięłam bo chciałam sprawdzić co wyjdzie, skoro od pół roku nie mam faceta i z nikim nie sypiam i zgadnijcie co :D wyszły dwie kreski :D

Gość hola hola hola
cytryna chcialas cos napisac ale ci nie wyszlo:O naprawde myslisz, ze takie glupoty na maciezynskim komus wkrecisz?