Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alizka

chomikuj POMOCY !

Polecane posty

Gość alizka
dlaczego szybciej mi sie sciaga z filesonic niz z freakshare ??

Gość alizka
no co ty. przesadzasz :D to bardzo pomocny chłopak:D

alizka -> rożne serwery maja różny limit maksymalnego pobierania na "darmowego" użytkownika dlatego jeśli nie masz na maksa zawalonego łącz to lepiej pobierać po kilka partów z różnych źródeł ;)

Gość alizka
wlasnie tak robie , bo mi sie sciaga 1 i 2 part. i wlasnie z tego co widze to z filestonic mi sie szybciej sciaga . zaraz dogonmi ten pierwszy part. ok jeszcze 3 moze uruchomie aby sie sciagal i zostawie kompa chodzącego , wylacze monitor i niech sie sciaga:D

mam konto na chomiku od bardzo długiego czasu i bardzo polecam. Oczywiście trzeba mieć chomika ulepszonego, by korzystać z wyszukiwarki, czy zwiększonego limitu do ściągania. W moim chomiku gdy cos pobieram, włącza się program antywirusowy przy końcu pobierania. Jeśli chcesz pobrać cos bardzo poważnego zawsz możesz zapytać właściciela chomika o detale. Jak kupowałem system windows w sklepie, powiedziałem, że nie chcę antywirusa bo sobie darmowego sciągnę, a sprzedawca powiedział, za darmo to pan gówno bedziesz miał, i niestety ma racje.

Gość free chomik
[URL=http://chomikuj.pl/?page=394399] ZAPRASZAM. TO DZIAŁA JAKO DYSK INTERNETOWY. GDY ROBISZ FORMATA NA KOMPUTERZE TO WSZYSTKO TRACISZ. WIEC NIE MA O CO SIĘ MARTWIĆ BO TO DZIAŁA NA ZASADZIE DYSKU. MAM TO I POLECAM!!!