Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacwoman

byla przyjaciolka

Polecane posty

Gość pacwoman

wkurzylam sie na nia z jej winy...ale troche mi smutno bylo, kiedy zobaczylam, ze na gg ma dawna kolezanke, ktora ja zmieszala z blotem, a mnie nie...najwidoczniej ludzie szanuja chamstwo wobec nich i to nauczka dla mnie na przyszlosc, zeby nie byc dobra...

Gość pacwoman
swoja droga ciekawe dlaczego ma ja na gg a mnie nie

Gość pacwoman
Z nk nie...Niby jestem zla na nia, ale jednak troche mi przykro, bo to wyglada jakby miala mnie po prostu w dupie

ona zrobiła coś nie tak, Ty się obraziłaś. Ona skasowała cię z gg, Ty się zastanawiasz dlaczego ona ma Cię w dupie... Dla mnie to za trudne chyba.. To jesteś wkurwiona czy nie? Idź z nią pogadaj i powiedz, że Ci przykro :)

Gość pacwoman
z jednej strony chcialabym, ale z drugiej strony honor mi nie pozwala. na dobra sprawe to ona powinna zrobic pierwszy krok, no ale jesli nie chce to znaczy, ze miala to wszystko gdzies. i dlatego czuje lekki zawod

a co jeśli ona myśli podobnie jak Ty. A co ona zrobiła takiego? Może nie sądzi aby popełniła błąd i twierdzi, że nie słuszne ją oskarżasz.

Gość pacwoman
nie chce zeby przypadkiem ta sytuacja sie komus skojarzyla, ale powiem mniej wiecej, ze nie stanela po mojej stronie w przykrej dla mnie sytuacji