Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Addien

Czy Wy też macie wrażenie,ze Czesław Mozil jest jakiś smutny?

Polecane posty

Niby sie śmieje,żartuje ale ma takie smutne oczy,jakiś taki melancholik z niego...zauważyliście to?Tak jakby nie był szczęśliwy....Bardzo mi się to u niego rzuca w oczy

Gość czy ja to ja
a kto to jest Czesław Mozil ?

Jedyne, co mi się u niego rzuca, to że jest mało inteligentny. A poza tym, całkiem słitaśny.

Nie powiedziałabym,że jest mało inteligentny,on po prostu ma problemy z wysłowieniem się po polsku. Właśnie jest mi żal go z tego powodu bo wydaje sie fajny,taki ciepły

Jak widać można:) Na mnie sprawia on wrażenie niemającego poczucia humoru trepa:) Ale to tylko moje wrażenie:) Mogę się mylić:)

Gość mąż dżeny ma
kruszyna- a to znajomość języków=inteligencja? widać ci też jej brakuje

Gość Jooaannaa
Jest słodki jak się zacina szukając słowa :) _____________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Nie chce być wredna. Po prostu wydawała mi się zawsze, że ktoś kto tworzy takie specyficzne dzieła, musi być intrygującym człowiekiem. Dopóki go pierwszy raz nie posłuchałam:o

Jest bardzo smutny i przgnębiony. Ma piękne smutne oczy. Czuć także to w jego muzyce, ktora większości wydaje się chyba śmieszna i zabawna, a bije z niej ogromna melancholia. Uwielbiam to.

Moze ma problemy z wysławianiem się, ale to dlatego, ze wiekszosc zycia spedził poza granicami kraju i ma pewne ba\raki w słownictwie. I wcale nie oznacza to, ze nie jest inteligentny. Jest specyficzny, intrygujący również.

Ja tam tego nie uwielbiam :P jest mi go po prostu żal.Czytałam z nim ostatnio jakiś wywiad i mówił,że jest bardzo samotny,chyba to jest tego przyczyną... Zobaczcie jakie to glupie,tylu jest samotnych ludzi na świecie,nieszczęśliwych..,O ile lepiej by bylo jakby tak każdy z nich spotkał innego samotnego.Czemu tak nie jest??

mąż dżeny - już po twoim nicku widzę ze głupi człowiek z ciebie. A co kurwa, żeby zapamiętać tyle języków, słów i zdań z każdego, to trzeba mieć pamięć i chęć! Swojego najlepszego przyjeciela tez byś nazwał głupim gdyby tyle umiał?? Pomyśl...narrrra

Addien oczywiście nie życzę mu tego, aby był smutny, ale to dodaje mu takiego specyficznego uroku. Te smutne oczy są na swoj sposb niezwykłe, a szczególnie w połączeniu z taką czułością, ktora z nich bije.

Zgadzam sie,ze to dodaje mu uroku,bo czlowiek (szczególnie płci żeńskiej ;) ) od razu zastanawia sie dlaczego on taki jest i chcialoby mu sie pomóc,tylko że to niemożliwe.Piszesz o czulosci,no właśnie,szkoda że to sie marnuje...

Uwazam, ze gdyby to byla apatia jego oczy były by totalnie puste i bez wyrazu, a jest inaczej. Co do niewyspania.. fakt faktem chyba nie sypia zbyt wiele :)

Gość na allegro
do tych, którzy postrzegają czesława jako mało inteligentnego - widac, że nigdy nie byliście na jego koncercie. Ja byłam 6 razy i z chęcią pójdę na kolejny, facet jest mega inteligentny i utalentowany

Opowiedz cos więcej o tych koncertach :) Też bym chętnie poszłam,czekam kiedy bedzie w moim mieście

Gość na allegro
Ma świetny kontakt z publicznością. Dużo rozmawia, opowiada, jest szalenie inteligentny a przez swój akcent - rozczulający. Polecam :-D

Mam tylko nadzieję,ze przez tą falę popularności po XFactor sie nie zmieni na gorsze :O

Zazdroszczę. Niestety w poblizu mojej wiochy nie planuje poki co chyba zadnych koncertów.

Gość pata taj
ZAWSZE gdy widze tego Mozila przypomina mi sie jak w wywiadzie u Wojewodzkiego powiedzial, ze "polki jak robia loda to sa zawsze takie smutne" - teraz Czesiek kojarzy mi sie tylko z seksem oralnym, a jego uwage wzielam sobie bardzo do serca i staram sie obciagac na wesolo :)

pata taj w tym wywiadzie co czytalam tłumaczy sie z tego,mowi,ze miał na myśli to,ze Polki maja w sobie melancholię i nie opuszcza ich nigdy,nawet w łóżku

hehe. no ja w sumie nie wiem jak on sobie wyobraża tego wesołego orala. Jestem bardzo ciekawa w takim razie jak robią to kobiety innych nacji :D

Gość czewsa
Czesław jest zwyczajnie zmęczony...ciągłe koncerty,teraz jeszcze x factor...zobaczcie na jego koncie na FB jego wpisy...mało sypia,duzo imprezuje i lubi się napić do czego się przyznaje i o tym opowiada.Co do koncertów to więcej mówi niż śpiewa...ale to jest fajne bo mówi mądrze i otwarcie.Spiewa śpiewa a tu nagle przerywa bo coś mu się tam nagle przypomniało i chce o tym opowiedzieć widowni.No cudo!.Zawsze był specyficzny.Jest absolwentem jednej z najlepszych szkol,odebral tez dobre wychowanie w domu.jest przede wszystkim artysta...ale w pewnym momecie artysci tez pragna stabilizacji :D.osobiscie...to zwyczajny facet który myje podłoge na kolanach i robi dobra kawe:)