Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zorza_polarna....

Problemy z nastolatkiem

Polecane posty

Gość zorza_polarna....

Słuchajcie mam kłopot z synem. Chodzi do II kl. LO i zaczął chodzić na ryby nawet w tygodniu. Nawet nie wiem kiedy zafascynował się tak wędkarstwem :-( Jest zagrożony z dwóch przedmiotów. Chyba ze studiów nic nie będzie :-(

Gość zorza_polarna....
Tak jestem pewna. Wczoraj kupił nową wędkę, a czasem go widzę, jak siedzi nad wodą.

Gość zorza_polarna....
A co sugerujesz?

Gość 442200
luzujj ja w LO bylam zagr nawet z 7-8 heehee:), tez wlasnie chodzilam na ryby a jestem babą :), wagarowalam, przeszło mi , jakos zdawalam, a oceny okropnie, po 3 latach od skonczenia LO postanowilam isc na studia na probe, i juz jestem po mgr :), na to nie ma złotego srodka, chlopak musi sam isc po rozum do głowy A nakazy, zakazy, szlabany, awantury tylko pogorsza sytuacje bo bedzie wam robił na przekór, wiec daruj sobie tego typu metody, niech wiemże jak sobie poscieli tak sie wyspi, mi sie juz teraz dobrze spi heeheee

Gość zorza_polarna....
No to gratuluję, że teraz już wszystko ok. Najgorsze jest to, że ja proszę go żeby się uczył, a małżonek mówi: Zostaw go, oni nic złego nie robi :-) No i synek idzie z wędką w dal.