Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksowkowa dama

Jeżdzę wszędzie taksówkami . Jestem bogata ? :)

Polecane posty

Gość taksowkowa dama
taksowke zamawiam z MPT( tutaj jest opcja VIP service , luksusowe autka) albo Ele taxi mają najlepsze :D

Gość prawda...............
kilka lat temu w pracy, i przyjechała nowa kierowniczka, mieszkała w hotelu. Nieznane miasto dla niej, więc zawsze po pracy, kończyliśmy około północy, zamawiała taksówke bo się bała chodzić sama - odległość do hotelu poniżej 1km ;) i tak przez miesiąc :D - 20 zł za każdy kurs :d później ja się przeprowadziłem, miałem po drodze to często ją odprowadzałem, strachliwa strasznie ale dzięki tej cho... rze też mnie zwolnili - taka wdzięczność :-O

Gość nie ma sprawiedliwości
Ożesz qrwa, MPT z opcją VIP service, czuję się porażona twoim bogactwem umysłowym

Gość moja zanjoma tak robi
cytryna28...........>>> ja ich nie wożę! jej mąż to budowlaniec i czasem coś u nas remontuje, to nie sa moi prywatni znajomi zeby należał im się jakiś szczególny szacunek, po prostu znam, bo koleś czasem coś robi u nas koło domu, a ze pracuje na wyjazdach, to jego żonka wykorzystuje sytuacje i wydzwania, żeby jej kase pożyczyć bo jaj się skończyła, że mąż odda jak wróci, lub coś wyremontuje - oczywiście oddaje, bo on jest w porządku - ale ona to kretynka, rozpierdziela to co on jej zostawi na taksówki właśnie :O a później sępi po obcych ludziach .... dlatego uważam, ze mam prawo swoje zdanie wyrazić i wcale to nie jest obgadywanie :P