Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajjaja

co zrobic jak sie zachowac

Polecane posty

Gość jajajjaja

Witam was . Chcialabym prosic o rade , wczoraj rozstałam sie z chłopakiem byłam z nim rok , na poczatku bylo dobrze , pozniej co chwile dowiadywałam sie o jego jakis wyskokach , nie okazywał ze mu zalezy , mowil mi ze mnie kocha , a jak sie poklocilismy to dowiedzialam sie ze powiedzial mojej znajomej ze mnie nie kocha .. wczesniej rozstalam sie z nim 2 razy ale to zawsze on zrywał a ja przez to ze tak bardzo go kocham zawsze potem i tak za nim lecialam jak tylko chcial wrocic . Było bardzo dużo dobrych mometow myslelismy o tym zeby razem zamieszkac , pozniej ciagle mial o cos do mnie wyrzuty , ja bylam ta najgorsza, on sie bawil a jak ja chcialam pojsc na impreze to odrazu byla awantura . Wczoraj sie z nim rozstałam bo juz nie wytrzymalam , chociaz nie chcialy mi przejsc przez gardło słowa że to koniec .. a dzis mam isc na impreze , i wiem ze on tez tam bedzie . Jak sie zachowac ? boje sie ze on przeprosi a ja znowu do niego wroce , co byscie zrobily na moim miejscu ?

Gość najpierw dorośnijcie
potem porozmawiamy

olej feajera dla bohatera,szanuj sie kowalico!!! BO ZA RAK BEDA ZAS TOPIKI typu,,co robic maz bile i zdradza,,heee skad te laski takie glupe sa

Gość dajciemispokojzhsłem
Lepiej nie idz na ta impreze, bo moze sie zdarzyc, ze mu ulegniesz, on potem po raz kolejny pokaze, ze ma cię w d.... ibedziesz sie czuła wykorzystana.

Gość pitulinka
Dokladnie, poprostu nie idz na ta impreze. To bardzo wazna impra?

Gość jajajjaja
nie jest aż tak ważna , ale z jednej strony chcialabym ja mu wkoncu pokazać ze potrafie sie bawic bez niego i pomimo ze on tez tam bedzie dobrze sie bawic , zeby zobaczyl ze nie jestem od niego zależna , może mi sie uda może nie .. dzieki za odpowiedz pozdrawiam