Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamelcia32

polscy faceci są beznadziejni w łóżku

Polecane posty

Gość pamelcia32

Baa..dosc ze w łożku to i jeszcze w zyciu!! ogolnie my polki nie mamy za co chwalic tych naszych chlopow:( pijaki ,maminsynki, chamy ,lenie, nieodpowiedzialne dzieciaki itp...po prostu porazka na calej linii!!!

Gość cytryna28...........
Pamelcia masz rację, polscy faceci to DNOO poza tym co napisałaś to jeszcze są paskudni !!! Mordy takie same i prawie wszyscy to kurduple.

Gość pamelcia32
wystarczy aby stwierdzic fakty..pozatym konsultowalam to ze swoimi kolezankami:P

Gość pamelcia32
o wlasnie tego ze są paskudni i wogole zapomnialam dodac:) dzieki cytrynka:) totalne zera...nie znam wyjatkow i widzialam w zyciu duzo:)

pozatym konsultowalam to ze swoimi kolezankami" koleżanki pewne i wiarygodne źródło informacji :)

Gość pamelcia32
bruce napewno bym sie zawiodla:P macie za duze mniemanie o sobie a wszyscy jestescie o dupe roztrzasc:):P

Gość rggr
jesli tylko na takich trafialas to warto by bylo zastanowic sie czy z toba wszytsko ok

Gość pusiapodusia
taaaaaa przyjdzie taki z roboty , rowali dupsko w fotelu i obsługuj go , a ty masz być cały czas pachnąca i gotowa na seks

Gość pamelcia32
nie odpowiadam na to pytanie bo znajac takich namolnych debili jak ty zaraz zaczniesz mi tu wypisywac ze jestem kurwa itp a ty jestes takie samo DNO jak i wszyscy polscy faceci wiec nie wdaje sie w dyskusje z tobą LESZCZU:) PO PROSTU JESTESCIE PALANTAMI!!!!!:)

Gość rggr
nie widziala dziewczyna w zyciu za wiele, gdyby bylo inaczej nie wychylalaby sie z taka opinia...sa kraje w ktorych tygodnia by z facetem nie wytrzymala. ja zwiedzxilam pol swiata wiec moge cos na ten temat powiedziec. w przecisiwnstwie do autorki

Gość pamelcia32
niektorzy nawet do roboty nie chodzą bo są za leniwi:) zrobią dziecko babie i oni sie pchają w pieluchy twierdzac ze sie poswiecają a baba zapierdala na rodzine:) porazka!!!

Gość proekozielona
Zapomiałas jeszcze dodac autorko, ze są nienamietni i maja maleństwa w spodniach.

Gość pamelcia32
jasne...widzialam duzo...mam pare kolezanek ktore wyszly za obcokrajowcow i tez sie wypowiedzialy ( najszczesliwsza jest ta ktora jest z francuzem hihi) a z moich znajomych i nawet w rodzinie same rozwody bo buraki są beznadziejni:)

Gość pamelcia32
ich wady mozna by bylo wypisywac przez jakis tydzien...NO I MAJĄ TEZ JEDNĄ NAJISTOTNIEJSZA- NIE MAJĄ ZADNYCH ZALET!!!!:)

Pamelcia wróciłam niedawno z Norwegii myślałam że mi głowę urwie od obracania się za mężczyznami ;) na jednym metrze kwadratowym w jeden dzień widziałam więcej przystojniaków niż w Polsce przez cały rok w całej Polsce. I faceci w Norwegii mieli to czego brakuje polskim KLASĘ ! Widziałam mnóstwo par kobieta bez makijażu w dresach a facet wyglądał jak model wysoki przystojny zbudowany trzymali się za ręce a on w nią patrzył jak w obrazek. W Polsce oczywiście byłoby to nie do pomyslenia bo jak takiś przystojniak zda sobie sprawę że na tle tej hołoty jest wyjątkiem to mu sodówka odbija a poza tym w zyciu by nie był z dziewczyną w dresach i bez makijażu. Za granicami Polski kobiety nie dbają tak o siebie jak polki a mimo to są bardziej szanowane doceniane i kochane.

Gość pamelcia32
dokladnie:) ja teraz mieszkam w Londynie i rowniez widze roznice miedzy naszymi facetami a tymi tutaj( zresztą nie pisze ze naszymi bo wstyd sie do tego przyznawac)...nawet murzynom nie dorastają do pięt!!! pozatym murzyni mają tez cos czego nie mają nasi hihi:)

Gość lubellkaaa
Pamelcia mnie tam murzyni nie kręcą i gdybym miała wybierać to już wolałabym polaka :P

Murzyni to akurat według mnie nie mają nic w sobie, ale co kto lubi.

Gość mascarponka
"polscy faceci są beznadziejni w łóżku" a skad wiesz? sprawdziłaś wszystkich? :)

Gość pamelcia32
nooooooo macie cos wspolnego z ruskami ... pijecie jak swinie i tyle:) zarobic tez nie umiecie bo caly czas myslicie o chlaniu i innych roznych nieistotnych sprawach...zerao ambicji!!! isc i odpierdolic dniowke w jakiejs malo platnej pracy i siedziec w chalupie,pic i rzadzic:) nic wiecej nie potraficie:)

Gość pamelcia32
mnie tez murzyni nie kreca ale napisalam przeciez ze "nawet murzynom do piet nie dorastają" a to znaczy ze juz są calkiem beznadziejni i nie mają w sobie nic:)

Gość pamelcia32
my polki dbamy o siebie...w przeciewienstwie do was!!mojej kuzynki facet z ktorym sie w koncu rozeszla myl sie raz na tydzien...jechalo od niego niemilosiernie bo nawet nie wiecie co to antyperspirant i twierdzil ze jest prawdziwym facetem i to czuc...nie wspomne o wiecznie nieogolonej mordzie... brrrrrrrrrrrrrr..ohyda!!!!!!!!!!!!!

Ej prawiczku ze wsi nie rozumiesz jednej podstawowej sprawy , w tamtych krajach dla facetów liczy się to jaki jest czlowiek a nie jak się ubrał czy wymalował, nie napisałam że tam dziewczyny są niezadbane tylko że chodza bez makijaży i na luzie !! A to nie świadczy o niedbaniu o sibie ale luzie który się ma. Tam dziewczyna w szpilkach w pełnym makijażu idzie tylko na sylwestra i to nie zawsze a ja na co dzien ktoś taką widzi to wiadomo że Polka i mało razy widziałam wystrojone polki którym np. śmierdziało z ust, albo jak sobie kucnęły to im brudne majtki wystawały ze spodni. Więc nie chrzań że jak wystrojona to zadbana ! Dalej szukajcie tych na szpilkach w tonie tapety bo z waszymi kompleksami tylko takie są w stanie podnieść wasze poczucie wartości, w sumie patrząc na was w ogóle sie nie dziwię że jest takie niskie!

Niestety musze się zgodzić z Autorką. Nie można wkładać wszystkich do jednego wora ale większość jest naprawde beznadziejna...

Gość pamelcia32
u nas w polsce dbają o siebie tylko pedaly !!!!!!!!!!:)hetero smierdzą i są wiecznie nieogoleni:P

Gość kakaalicjakakaka
Tak jak i kobiety w Polsce. Wprawdzie jest wiele bardzo ladnych ale wiekszosc to zapuszczone paskudy i mowie to jako kobieta

Gość lubellkaaa
Ja mieszkalam w kanadzie przez 7 lat i nigdzie nie widzialam takich fajnych facetów jak tam, mieli wszystko, urode, klasei to coś :p polacy to przy nich wymoczki bez kultury.

Gość pamelcia32
naszych facetow do jednego wora, zawiazac, nawrzucac kamieni i do wisly hehe

Gość roki/ii
ALE CO WY CHCECIE ja wczoraj byłam na balicach i widziałam przystojniaka w sumie pół polski musialam przejechać ale zawsze.