Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamelcia32

polscy faceci są beznadziejni w łóżku

Polecane posty

Gość kakaalicjakakaka
Nie przesadzajcie nie sa tacy zli. Wolwe polaka niz np araba, ktory co z tego ze ladny jak by mnie lal kwasem i bil

Gość pamelcia32
te ktore siebie nie dbaja to zawiedzione mezatki tych glupich chujow:) a jak taka sie ozeni z takim DNEM to po co ma o siebie dbac??? jak ma w domu pasozyta wygladajacego jak pierwszy lepszy lump spod sklepu monopoloweo:)

Gość pamelcia32
ale ten przystojniak z balic to raczej nie polak:)

Gość cytryna28...........
Prawiczku oczywiście niech sobie chodzi na luzie, ale jakoś dziwnym trafem poza tym luzem ma łysinke na głowie, 170 cm, brzuch na którym sobie puszke z piwem może postawić i jak otworzy gębę to co drugie słowo to kurwa. Ja nic nie mam do facetów ubranych na luzie ale my chodzi o klasę i aparycję !

Pamelcia no właśnie nie dziwie się że polki w pewnym momencie przestają o sobie całkowicie dbać, nie dziwie im się nie ma dla kogo.

Gość pamelcia32
a i jak otworzy gebe to co drugi zab zepsuty:) i z ryja wali jak z obory:)

Gość pamelcia32
ja osobiscie dbam o siebie od zawsze ale tylko i wylacznie dla siebie a nie dla tych pokrak:)

oferma a ty masz jakiś problem materialny że tak bez przerwy o kasie nawijasz ??? Może tobie kasa by uroku dodała ale są tacy faceci którzy nawet bez dużej kasy są fajnie, Poza tym facet który ma łeb na karku jest w stanie zarobić pieniądze.

Gość pamelcia32
my kobiety nie patrzymy tylko na kase bo same umiemy o siebie zadbac:)pozatym odnosimy wieksze sukcesy finansowe niz wy...ale czego sie mozna spodziwac po lumpie co mysli ze kasa mu spadnie z nieba...siedzi pod totkiem albo puszcza zaklady pilkarsie i czeka na wygraną:)

Gość pamelcia32
oferma musi byc biedny brzydki i w ogole do dupy...ale coz to tylko facet...jeszcze polak:)

Gość rapsodii
Może to nie temat na takie wynurzania ale prawda jest taka że podczas wojny w naszym kraju zginęło mnóstwo przystojnych i inteligentnych facetów, profesorów, naukowców, uczonych, wojskowych, oficerów itd wywożono ich na zagładę, było też tak że Polak który miał mniej niż 175 albo 180 już nie pamiętam nie mógł wstąpić do wojska. I zostały takie popłuczyny, niscy, tępi, z ułomnościami no i po kim tacy polscy faceci mieli dziedziczyć choćby wygląd.

Gość miromaro
przykro mi ze trafilas na takich

Gość pamelcia32
no fakt..prawdziwi mezczyzni gineli na wojnie a te tchorzliwe buraki ktorzy przetrwali siedzieli po piwnicachi srali w gacie :)a teraz mamy rezultaty-nasi polscy faceci:)

Oczywiście że nie tylko w Polsce ale w Polsce to OGROMNA większość !!! Wyjdz na ulice i się rozejrzyj nie tylko za dziewczynami to zobaczysz na kogo my jesteśmy zdane :/

"rapsodii" trafione w 10 tkę

Gość pamelcia32
no i polscy faceci chcac zarobic troche kasy wyjezdzają za granice i tu robią sobie opinie pijakow i lumpow:) jestem w londynie i widze..idzie taka pokraka w bluziei z NIKE z piwskiem ,ryjem przekrwionym od picia i wielki kozak:)a juz najlepsze widzialam bedac na spacerze w parku:) podszedl taki polaczek, napakowany ale mial z 150 wzrostu do dzieciaka na takiej mini silowni dla dzieci w parku i kazal mu zejsc bo on chce pocwiczyc hahahaaha zenada!!!

Gość dkfkgg
mozliwe ze tak jest, ale ja mialam 3 super zajebistych kolesi w lozku, ktorzy byli polakami, 2 bylo super przystojnych do tego, a 1 sredni. moj obecny jest sredni w lozku , ale zarabia 10000, wiec jest git

Gość a przecież nie jesteście na
nas zdane,Europa czeka,dowodu nawet nie trzeba na wyjazd.

offerma ty naprawdę jesteś ofermą nie potrafisz zrozumiec najprostszej rzeczy tu nie chodzi o kasę tylko KLASĘ faceta ! Choć prawdą jest że ci z klasą z reguły mają kasę dziwne nie :P no i nie traktuj wszystkim dziewczyn jak dziwki ! Ja sama na siebie zarabiam bo gdyby mi przyszło liczyć na facetów to bym z głodu umarła. A gdybym poznała faceta bardzo fajnego ale który nie zarabiałby dużo to dla mnie nie byłby to żaden problem, lepiej pracowac i zarabiać mało niż siedziec w domu i się obijać.

Gość ziewam nie śpiewam
-10

pamelcia32 ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D:D:D ps. no i dzięki Bogu że otworzyli te granice !

Gość a przecież nie jesteście na
po wielkiej emigracji na Wyspy liczba spraw w większości prokuratur rejonowych spadła o połowę,więc nie dziwcie się,że najlepszych reprezentantów tam nie wsyłaliśmy.

"no fakt..prawdziwi mezczyzni gineli na wojnie a te tchorzliwe buraki ktorzy przetrwali siedzieli po piwnicachi srali w gacie a teraz mamy rezultaty-nasi polscy faceci " Jak widać, kobiety chętnie im dawały. 38 milionów ludzi samo się nie zrobiło. "Oczywiście że nie tylko w Polsce ale w Polsce to OGROMNA większość !!! Wyjdz na ulice i się rozejrzyj nie tylko za dziewczynami to zobaczysz na kogo my jesteśmy zdane :" Niby jakim cudem? Srednia wzrostu nie odbiega od innych krajów europejskich. O nadmiernym łysieniu polaków też nie słyszałem. " Widzę że nic nie zrozumiałeś z tamtego postu, jak dorośniesz podrośniesz to może przeczytaj to jeszcze raz bo mi się juz nie chce rozpisywać i tłumaczyć !!

Gość pamelcia32
ja ucieklam z polski przed tymi wiesniakami a oni tu wszedzie lazą i terroryzują dzieci po parkach:) jak juz wszyscy wyjadą z kraju zeby czyscic ulice za granicą to wracam do polski:)

Gość pamelcia32
wyjechalam zwiedzic troche swiata i przy okazji troche zarobic a nie szukac faceta:) dla mnie jestescie zbedni bo lepiej zaden niz taki jak wy:P

Gość nickk
do cytryna28........... w dupie byłaś gówno widziałaś, " tamtych krajach dla facetów liczy się to jaki jest czlowiek a nie jak się ubrał czy wymalował" ten tekst to z jakiejś ksiażki? bo ja jestem za granicą i wyglada to inaczej

oferma a co się dziwisz ??? czemu się dziwisz ?>?? że kobieta chce mieć faceta przy sobie który jest w stanie zapewnić jej byt jak urodzi dziecko, przy którym nie będzie się martwiła o utrzymanie ! No tak zapomniałam bo przecież prawdziwa kobieta powinna nie patrzeć na to czy facet jest jej w stanie pomóc w utrzymaniu tylko iść z nim pod most albo do ogródków działkowych i klapac biede razem z dziećmi.

Prawiczku uwierz mi że gdyby chciała to bym miała, ale nie jestem desperatką moim priorytetem nie jest facet a życie po swojemu, mam pieniądze, fajną pracę, przyjaciół i nic na siłe. Ps. i już sie nie mogę doczekać 30 :D

oferma wiem że masz problemu z czytaniem ze zrozumieniem ale ja nie mieszkam w anglii obiboku :D