Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robaczek : ))

ALE WSTYD !! Przespałam się z nauczycielem mojej córki !!

Polecane posty

trochę źle zrobiłaś,że nie pogadałaś z Nim-roumiem emocje.A może koleś też jest po przejściach?????i byłoby coś z tego:-)

on uczy w podstawówce, a tam nie ma geografii :)

z tego co wiem to żony to on nie ma.. ale o dziewczynie i tak dalej nie wiem..

Robaczek-nie masz co się łamać.Zrób wywias z córką co to za pacjent:D

Robaczek : )) jak On ma 35 lat i nie jest z nikim związany to może koleś po prostu "puka" laski-są róże zboczenia.Równie dobrze moze rozstał sie z jakąś tam panną i poszedł tropem klina-klinem

nie sądzę żeby córka się więcej coś orientowała... mała jest dopiero w 4 klasie

Gość niezbyt pomocna dłoń
No nieźle... Ale jak to było, gdy się rozstawaliście po tym seksie? On wykazywał chęć na dalszą znajomość? Czy raczej od początku było wiadomo, że to jednorazowa przygoda?

Gość Krystian Przylas
Podpuść córkę, niech z nim poflirtuje i zobacz, czy on jest babiarz, czy tylko ty mu się podobałaś? :P A tak wogóle, to jak on wyjdzie z klasy i zostawi komórkę i teczkę, to córka może mu w telefonie przejrzeć kontakty i przewiskać notes. Dowiesz się czegoś o nim.

zresztą pomyśl-co to za koleś który idzie do łóżka z nawaloną babą?Przecież to jak bzykanie się z połową armii:P

Gość Krystian Przylas
"niezbyt pomocna dłoń No nieźle... Ale jak to było, gdy się rozstawaliście po tym seksie? On wykazywał chęć na dalszą znajomość? Czy raczej od początku było wiadomo, że to jednorazowa przygoda?" On głęboko spał, kiedy ona się ulotniła po angielsku, przy okazji ogałacając mu lodówkę. Dlatego chciał z nią porozmawiać po wywiadówce :P

Krystian Przylas w 4 klasie flirtowanie?No ja wiem,że młodzież dziśiaj baardzo szybko dojrzewa ale podpowiadasz coś co nie ejst mo.żliwe dla czwartoklasistki

Gość inny punk myslenia.
Nie przejmuj sie ,spotkaj sie z nim porozmawiaj przeciez nie poplelnilas jakiegos przestepstwa ! Pewnie ze mozna miec kaca moralnego ale mysle ze jak bys sie z nim spotkala to tobie by ulzylo Mysle ze skoro chcial z toba porozmawiac to nie ma zlego zdania o tobie wrecz przeciwnie!

hmm, obudziłam się rano w jego łóżku, kiedy się zbierałam on się obudził. prawie nic nie powiedziałam, ubrałam się, pożegnałam i wyszłam.. tzn. to "pożegnanie" wyglądało raczej jak komedia. zażenowana coś tam bąknęłam pod nosem, on wstał, zaproponował kawę czy śniadanie, powiedział że mnie odwiezie, ale ja odmówiłam i wyszłam

Gość Krystian Przylas
"milka34 zresztą pomyśl-co to za koleś który idzie do łóżka z nawaloną babą?Przecież to jak bzykanie się z połową armii" Chyba raczej jak bzykanie się z zasikaną i chuchająca alkoholem bełkoczącą kłodą :D Że on się nie brzydził jej całować? Musiał naprawdę dawno nie uprawiać seksu, czyli nie lata na lewo i prawo :classic_cool:

Krystian :D

on też był pijany :O poza tym, uważam się za atrakcyjną kobietę, nie miał się czego brzydzić. a ja też nie jeb*ałam jakichś piwsk za 3 złote, tylko piłam drinki :) może i było czuć ode mnie alkoholem, ale na pewno nim nie śmierdziałam :)

Gość Krystian Przylas
" milka34 Krystian Przylas w 4 klasie flirtowanie?No ja wiem,że młodzież dziśiaj baardzo szybko dojrzewa ale podpowiadasz coś co nie ejst mo.żliwe dla czwartoklasistki" No to niech go mała zaszantażuje, że wie co zrobił zeszłego lata :P

Gość inny punk myslenia.
kolega

Gość nie kapuje czego sie
tak wtydzisz. Jestes kobieta, ona facetem - uprawialiscie sex i wielkie mi mecyje. A ze uczy twoja corke - co z tego ? Moze przez to ze masz corke zaszyj sobie cipke , albo zaloz pas cnoty :D Piszesz, ze facet przystojny :) to moze rozwin te znajomosc ...

Gość Krystian Przylas
Robaczek : )) on też był pijany A no to po alkoholu nie czuć tak zapachów i każda kobieta jest piękna. Ale nie o twoją urodę mi się rozchodziło, tylko o świeżość po pubie i alkoholu. No nie mów, że wzięłaś u niego prysznic? Nawet nie chcę myśleć, czy był oral. Chyba, że to włoch i lubi kuchnię śódziemnomorską :D

Gość GrodnoNadNiemnem
Wyluzuj. W końcu on też tam był. Sama mówisz, że cię podrywał. Pewnie wstydzi się tak samo albo jeszcze gorzej! Nie ma się co przejmować :-) _____________________________________________________ tylko dla odważnych kobiet: http://zacharzewska.com/ ____________________________________________________

w momencie takiego podniecenia nie myśleliśmy o prysznicu :) oboje byliśmy zadbani, nie śmierdziało od nas i tak dalej. a czy był oral to już nie twój interes :)

Robaczek, wyluzuj :) Jesteś dorosła, zrobiłaś to samo, co on, więc czemu niby to on miałby Cię oceniać? Na pewno jesteś zażenowana trochę, ale myślę, że jeśli facet ma klasę, to albo przemilczy sprawę, albo w kontynuacyjnym celu będzie szukał kontaktu przez Twoją córkę, co już zresztą próbował zrobić :)

Gość Krystian Przylas
Baby, to zawsze muszą sobie wynajdywać jakieś problemy i usprawiedliwienia. Cipka zarastała pajęczyną, gość ją przepchał i podlał, nic za tą usługę nie wziął, a ona narzeka. Swoją drogą zastanawiam się kiedy ostatnio uprawiałaś seks? Czy po roku przerwy stosunek jest bardziej bolesny, bo cipka robi się wrażliwsza i mniej rozciągnięta?

Gość Krystian Przylas
Robaczek : )) w momencie takiego podniecenia nie myśleliśmy o prysznicu oboje byliśmy zadbani, nie śmierdziało od nas i tak dalej. a czy był oral to już nie twój interes - Wiedziałem. Wy małe napalone brudaski :P