Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszakota

Jak dlugo wracalyscie do wagi sprzed ciazy??

Polecane posty

Ja myślę, że to ile w ciąży przytyjemy, ile czasu będzie nam potrzebne aby wrócić do wagi sprzed ciąży to w dużej mierze kwestia naszych uwarunkowań m.in. genetycznych. Ja w pierwszej ciąży przytyłam tylko 6,7 kg, po porodzie było 15 kg mniej i ciężka anemia. Druga ciąża to 9 kg, a po urodzeniu dziecka 2 kg mniej niż przed ciążą. Natomiast moja mama obie ciąże na plus po 30 kg, ale też szybko powracała do wagi sprzed ciąży.

no to ja was dziewczyny załamie hehe przed ciążą ważyłam 50 kg w ciązy utyłam 45 przez nadcisnienie i inne problemy... teraz waze 75:( a jestem po porodzie 9 miesiecy i co tu zrobic zawsze byłam szczupła

Gość bwifucufiuecbieuch
Przed ciaza 48 kg. Przytylam 18 kg. Po przyjsciu ze szpitala do domu juz mialam 10 mniej. A potem w pierwszy tydzien jeszcze 3 mi spadlo. Potem przez dwa lata waga sie trzymala na poziomie 53-54 kg, potem zaczela stopniowo spadac :) Teraz, prawie 3 lata po porodzie, mam 49 kg.

ania a ja się martwiłam że przytyłam 35 kg u mnie to wyglądało tak Waga z przed ciąży 57kg w dniu porodu 92kg:( 4 dni poporrodzie 82kg 3 tygodnie po 76kg teraz waże 70kg ale sie odchudzam i wyglądam coraz lepiej zostało mi jakies 15kg ale to juz pikus;) dbałam o siebie w ciąży smarowałam się kremami i zero rozstepów skóra na brzuchu ładna troche ćwiczeń i będzie dobrze moja córcia ważyła 4,3kg, Jestem 3 miesiace po porodzie i -22kg

Gość ja wazylam przed ciaza
75 kg :( W dniu porodu 95 kg 6 miesiecy po porodzie 74 kg i lece dalej z wagi, chce dojsc do 63 kg