Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejjjjjjjjj ale jaja

on ma dziewczynę

Polecane posty

hej, ciekawa jestem opinii osób trzecich jesteśmy 'na emigracji', spotykaliśmy się kilka tygodni, jak byliśmy razem to pitu pitu słodził jak w niebie, a następne dni cisza, i tak się jakoś nie mógł określić w końcu go przycisnęłam.. okazało się że te parę miesięcy temu jak wyjeżdżał, to zostawił dziewczynę w rodzimym kraju, z którą ma zamiar być z powrotem razem ... za 2 lata bo dopiero wtedy wróci. byli razem niecały miesiąc zanim wyjechał, długo się też nie znali przed.. ale sobie obiecali, i mimo że wiadomo jak to jest ze związkami na odległość, to obietnica obietnicą. jak byście ocenili takie zachowanie? żeby było jasne, bo zaraz ktoś napisze że chodzi o seks, niczego ode mnie nie dostał.. kłamał że nikogo nie ma, no w zasadzie ją zdradził.. no i nieźle się zbunkrował tutaj, generalnie to okłamał dwie osoby, ale z drugiej strony że chce się takiej ambitnej obietnicy trzymać.. nie wiem czemu ale zamiast być wnerwiona to go rozumiem - czy ja już całkiem straciłam obiektywizm osądu?! fakt faktem że historia skończona, to wiem..

Gość mascarponka
no...do następnego razu :) znajdzie inna ...ma dwa lata na to :P

do mascarponka: no dokładnie, tak to właśnie podsumowałam na koniec:) .. nie rozumiem tylko jego logiki a) po co składać obietnicę której się nie ma zamiaru dotrzymywać (moim zdaniem taka obietnica to w ogóle chory pomysł) b) skoro się nie miało zamiaru jej dotrzymywać to po co mieć wyrzuty sumienia z powodu jej nie dotrzymywania przeraża mnie ta 'moralność'. i nie chciałabym być tą co czeka.

Gość mascarponka
ja go i tego nie rozumiem wiec nie uda mi sie chyba udzielic ci odpowiedzi na te pytania :/