Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorcia^^

Facet nie chce slubu.... co robic??????

Polecane posty

Gość dorcia^^

W lipcu bedzie 3 lata jak jestem z moim chlopakiem. Jestesmy bardzo mlodzi ja mam 19 lat on 21. Od pewnego czasu zaczelo mi przeszkadzac, przyjezdzanie dwa razy w tygodniu (pomijajac weekendy) zaczyna mi byc tego malo... nudzi mi sie to. Chcialabym wyjsc za maz. wiem ze to wczesnie mam jeszcze czas i wogule. ale tyle juz jestesmy razem...pozatym oboje nie jestesmy z natury imprezowiczami ciagle siedziemy u mnie w domu i wg;/ chcialabym zeby chociaz sie z deklarowal jakies zareczyny...takie bardziej oficjalne nic samo "kiedys sie pobierzemy" ale, on jakos nie wykazuje checi... mowi ze to jeszcze nie czas;/ co robic?? zaczyna mi to przeszkadzac...

Gość na dodatek głupia
może się czyms zajmij,jakieś hobby,nauka, książka,praca,nie masz innych zainteresowań nierobo,tylko ślub,kolejna infantylna baba

nie ma to jak brać ślub bo się ma takie widzimisię.... stać was na utrzymanie siebie i mieszkanie razem?

Gość hdshsh
pewno ma jeszcze inna laske a ty jestes jego laska od sexu 2 razy w tygodniu

Ty 19 on 21 i chcesz wychodzic za maz ??? Z choinki sie urwalas czy jak ??? :-O :-O

Gość dorcia^^
no utrzymują mnie rodzice ale co z tego mieć męża to tak fajnie brzmi i koleżanki by zazdrościły

Gość udało się :)))))
teraz ci sie nudzi a po slubie powiesz ze sie nudzisz bo jestes z nim non stop masz go na co dzien i nie wiesz co z tym zrobic, rutyna sie robi. jestescie mlodzi, potrzebujecie wrazen, wyaszlec sie zeby pozbyc sie nudy a nie slubu! a on slubu nie chce bo wie ze jest mlody zreszta w tym wieku on ma inne myslenie i zjawisko slubu jest mu tak odległe jak teraz tobie to, ze mozesz byc staruszka obłąkaną i obłożnie chorą

Gość dorcia^^
tamto nie ja pisalam. tak sami sie utrzymujemy ja studiuje i pracuje mieszkam z kolezankami w wynajetym mieszkaniu on tez pracuje, jest jedynakiem ma caly dom dla siebie