Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

para70

czy dobrze zrobiłam?:(

Polecane posty

jestem z chłopakiem7 lat,zareczyliśmy się,to mój pierwszy chłopak ja również jestem jego pierwszą,mniej więcej od pół roku mam znim problem,bo mój przyszły mąż ciągle podrywa kobiety,aczkolwiek zawsze taki był,ale nie w tak dużym stopniu,na widok ładnych kobiet głupieje tak naprawdę,nawet nie słucha co do niego mówię,ja też jestem ładna atrakcyjna podobam się mężczyznom ale inni mnie nie interesują(pisze tak zeby nikt nie pomyslał ze jestem brzydka i dlatego on to robi)ciągle mi podgaduje,że chciałby spróbować z inną dziewczyną ale tak zebym ja go nie zostawiała bo on mnie kocha,nie rozumiem tego,jest nam ze sobą dobrze,planujemy przyszłosć,ale ja nie mogę czekać aż on w końcu mnie zdradzi,powiedziałm mu że nie bede się do niego odzywała i że chce zeby on się zastanowił czego chce od życia,nie odzywam się do niego drugi dzien a on mimo to wydzwania nie dając mi spokoju,nie rozumiem jak można chcieć mić inne kobiety i jeszcze być z kimś i twierdzic ze się go kocha,może ja przesadzam,może każdy facet tak podgaduje ze chciałby z jakąś inną spróbować,jeśli ktos był w podobnej sytuacji badz jest to proszę o radę.pozdrawiam

Gość adddda
dziwny ten twoj facet

Gość uihuyhy
współczuje:(jak on mógł tak Ci powiedziec tego nie wiem...hmmm z jednej strony szczery ale kurcze powinien chciec ciebie i tylko ciebie...dobrze zrobiłas.Niech przemysli czego chce.Ale jednak re 7 lat razem przezyliscie i to jest kupa czasu...

Gość dojrzała.,
Dziwny? raczej zdrowo kopnietY,w życiu bym z takim nie była

Autorko - nie, nie przesadzasz ! Skoro on Ci o tym otwarcie mówi, to myślę, że itak prędzej czy później spróbuje niestety z inną :( To nie do pomyślenia, żeby facet był z Tobą i Ci mówił, że chciałby spróbować z inną :( Jednak związek mimo wszystko to miłość i wierność, a Twój facet nie wydaje mi się, zeby Ci tej wierności dochował. Teraz mówi o tym otwarcie, ale kiedyś bedzie wiedział, że Ty tego nie popierasz, zacznie ukrywać swoje pragnienia ale je itak pewnie zrealizuje :( JA bym w to nie brnęła. Wiem, ciężko po tylu latach.... Ja też jestem jednyna mojego męża, on też moim jedynym od wielu lat, ale nigdy w życiu nawet nie dał mi znać, ze interesuje go jakakolwiek inna kobieta....

tak to sporo czasu,jesteśmy ze sobą zżyci bardzo,ja jestem pewna że kocham tego człowieka jest to dla mnie bardzo przykre że on jest aż tak podatny na rozpustę jaka teraz panuje na świecie,która moim zdaniem wcale szczęścia na załe życie nie daje

Doskonale rozumiem, że przez tyle lat jesteście ze sobą bardzo zżyci i rozstać było by się trudno .... pozostaje Ci zatem albo pogodzić się z tym, że Twój partner jest dla Ciebie odpowiedni ALE zaakceptować jego popęd i pragnienia :( Bo myślę, że skoro te pragnienia są dla niego takie istotne, to z nich nie zrozygnuje niestety :( Albo pogadacie poważnie, ale naprawdę poważnie i zaufasz mu, że Cię nie zdradzi. Tak więc albo zaufasz, albo zaakceptujesz :(

Musisz sobie jeszcze odpowiedzieć na pytanie - co będzie jak Cię zdradzi ? Wybaczysz ? Zapomnisz ? Będziesz bardzo cierpieć ? JEst tego wart ?

Gość tylko pytam.?
Moze jest nie zadowolony z sexu ! Moze lezysz jak kloda wiec chce chłopak sobie zycie urozmaicic

tu się nie rozchodzi o to czy leżę jak kłoda,ogólnie jest nam dobrze w łóżku,tylko on poprostu chce zobaczyć jak wygląda inna kobieta w łóżku,nie wiem mam tego dosc