Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedza76

Kobietki pomzcie

Polecane posty

Gość jedza76

Witam. Do tej pory miałam problem z zajściem w ciąże. Mam 34lata,od miesiąca biorę prengofer. Zawsze miałam okres co 28-29dni ale od stycznia mam co 24. Ostatnia @ była 28luty, przytulalam sie z moim partnerem 12-13marca. Teraz w czwartek24marzec byłam na usg dopochwowym i lekarz powiedział ze mam macice jak przed okresem. Dzis bolą mnie tylko piersi ale wcześniej miałam objawy typowe na okres. Test ciążowy zrobiłam tydzień po stosunku i wyszedł negatyw. Tyle sie naczytalam o wszystkich objawach ze mam mętlik w głowie. Jak to jest z tymi piersiami,kiedy sie powiekszaja? Czy kwas foliowy moze zatrzymać @? Czy lekarz moze nie widzieć ciazy tak wczesnej? Zrobię betę ale dopiero w środę a do tego czasu padne z nerwów:-(

"przytulalam sie z moim partnerem 12-13marca" A wiesz, że od przytulania się w ciążę nie zachodzi? :classic_cool:

Gość jedza76
Niech mi ktoś odpowie. Prosze :-(

Gość jedza76
"przytulanie"=stosunek

Gość a używałaś kiedyś testy
owulacyjne?

A ile Ty masz lat, że nie potrafisz o seksie pisać wprost? Z tego co wiem to dwa tygodnie to zdecydowanie za wcześnie, żeby lekarz zobaczył ciążę na USG.

Używać (kogo? czego?) testów owulacyjnych, a nie używać (kogo? co?) testy owulacyjne. :o

Gość jedza76
Nie nigdy ich nie uzywalam.

Gość fdfewr3rewwwwwwwwwwww
dziewczyno masz jakies urojenia:/

Gość hej dziewczyno!
Nie daj sie zwariowac.....wiem jak to jest chciec zaciazyc a nie moc, ale spokojnie bo latwo jest popasc w nieodwracalne wariactwo i co miesiac doszukiwac sie objawow ciazy. Z tym to jest tak,ze typowych objawow i pierwszych tygodniach nie ma sa wszystkie mylone z nadchodzacym @ i to nie znaczy, ze co miesiac sa identyczne. Ja uwazam, ze okres moze spokojnie spoznic sie nawet do tygodnia przy @ regularnej z wielu przyczyn i wtedy jak sie nie pojawi to zrob test. Z tego co piszesz jestes w 27 dc to jeszcze o niczym nie swiadczy. Zycze najlepszego...