Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w innej kobiecie

jestem zaręczony, ale kocham inną

Polecane posty

Za miesiąc biorę ślub. Niedawno zdałem sobie sprawę, że kocham inną kobietę. Wyznaliśmy sobie miłość, ale powiedziałem, że nie możemy być razem, bo jestem zaręczony. Dziewczyna, którą kocham powiedziała, żebym zastanowił się, czy na pewno chcę tego ślubu i jeżeli zdecyduję się z nią być, to będziemy razem szczęśliwi. Nie wiem, co teraz robić. Mam po prostu powiedzieć narzeczonej, że kocham inną i nie chcę ślubu? A może wziąć ślub i za jakiś czas się rozwieść?

Gość Pumpernikiel taty
rzuc piczona póki czas i idz do tej którą kochasz szkoda marnowa kase i czas na to :)

Gość muminek105
nie hajtaj się bo jeszcze bardziej skrzywdzisz narzeczoną lepiej jej powiedz prawdę jeżeli się z nią hajtniesz to zniszczysz jej i sobie oraz ukochanej życie

Ale w jaki sposób mam jej powiedzieć, że z nami koniec? Powiedzieć, że kocham inną czy wymyślić coś innego?

Gość a ja mam do ciebie pytanie
a dlugo byliscie ze soba?

Gość Taka sobie mala ja
Lepsza najgorsza prawda niz udawanie. Jesli teraz sie rozejdziecie to ty ulozysz sobie zycie z ta ktora kochasz, a narzeczona tez ma szanse na znalezienie czlowieka ktory ja pokocha. Nie ciagnij tego, bo cala trojka bedzie nieszczesliwa. Porozmawiaj z narzeczona, nie powinienes jej i siebie oszukiwac.

Gość ja odwołałam ślub też
na parę miesięcy przed. Jeśli już myślisz o rozwodzie, to się chłopie nie żeń.

Gość kkkiiikkkaaa
To trudna decyzja, ale jak teraz nie odejdziesz od narzeczonej to skrzywdzisz i unieszczęśliwisz 3 osoby. Myślisz, że będziecie ze sobą szczęśliwi, kiedy ty kochasz inną? Po slubie narzeczona szybko wyczuje, że nie jest najważniejszą kobietą w twoim życiu. A jak odejdziesz teraz, to możesz być z tą druga kobietą, a narzeczona ma szansę ułożyć sobie zycie z kimś, kto ja naprawdę pokocha. Lepiej odejśc teraz, niż cierpieć przez całe zycie, zwłąszcza, że jak pojawią się dzieci to będzie jeszcze trudniej.

Gość emmmy
no i jaką decyzje podjąłeś? ja byłam w takiej samej sytuacji i odwołałam wszystko....

Gość ona670
przemysl czy to nie zauroczenie z ta druga dziewczyna , czy to nie chwilowe. mieliscie juz jakas dluzsza rozlake z narzeczona, teskniles? odpowiedz sobie na te pytania

Gość gość
w mojej córce zakochał się chłopak biorący ślub za 3 miesiące. Co mam jej doradzić?

Gość gość
skąd się takie palanty biorą ........... masakra .......... i potem wszyscy się meczą i nieszcześliwi :(

Gość gość
Powiedz jej cześć już teraz bp później i tak to zrobisz z tym że będzie trudniej.

Gość gość
utop sie

Gość gość
To stary temat przeciez