Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda czy nie młoda?

aa ja lubie polskich mężczyzn.:)

Polecane posty

Gość Młoda czy nie młoda?

Wiele kobiet na tym forum i nie tylko niezle nadaje na naszych panów. Przykre to nieco. Ja osobiście szanuje i lubię naszych polskich facetów. Nigdy nie spotkałam się z chamskimi odzywkami w stosunku do mojej osoby. Były może jakieś nieliczne incydenty na imprezie czy dyskotece gdy np któryś pan chciał delikatnie mówiąc "ostrzej zatańczyć" ale to w każdym kraju mogło mieć miejsce a kobieta może odejść nie wyzywając wszystkich facetów od świń. Mówiąc krótko często wykazaliście się kulturą:) jadąc zatłoczonym autobusem wielu z was ustąpiło mi miejsca, przechodząc w drzwiach puszczacie nas pierwsze, a mi nawet zdarzyło się być przepuszczona w sklepie w kolejce:) w szkole miałam również bardzo kulturalnych kolegów do klasy pierwsze wchodziły dziewczyny ... takich sytuacji mogę mnożyć:) osobiście uważam ,że całkiem fajne z was chłopaki .. oby tak dalej :)

Gość polscy faceci
dzię ku je my! 😘 :)

Gość szowinista1
Mieszkam w Anglii. U mnie w miescie Polskie kobiety narzekaja na Polskich mezczyzn poniewaz oni lamia im serca , szybko je rzucaja i sa niemal przeciwienstwem idealu. Puszczaja sie ze Slowackimi Romami i Anglikami. Slowaccy Romowie traktuja je jako dzi**i. One im dawaja d**y a oni im stawiaja drinki , zapraszaja na kregle i funduje inne cuda. Woza je swoimi autami i zarabiaja na to wszystko gangsterka oraz dilerka.

Gość studentka z poznania :) :)
powinnam isc spac ale za bardzo mnie bawia wasze tematy :D