Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleńkkkkaaaaaaa1993_1993

Jak postąpić????

Polecane posty

Gość Oleńkkkkaaaaaaa1993_1993

Witam, mam 18 lat. Zakochałam się w koledze z maturalnej klasy. Nie wiem jak mam dać mu do zrozumienia, że coś do niego czuję, dodam, że jest on bardzo nieśmiały.... Spędzamy dużo czasu razem, lubimy się, znamy od dawna, ale nie wiem jak powiedzieć: "Kocham cie" - plusem jest to, że mieszkamyw jednej bursie więc mamy możliwośc kontaktu niczym nieograniczoną/. Proszę o pomoc wzystkich, którzy maja jakieś pomysły lub sami byli w podobnej sytaucji. Pozdrowionka :P :***

Gość kjhsjhsjahsjahsahs
Jeju sama byłam w takiej sytuacji, tylko, że ja nie zrobiłam nic i nie wyszło mi to na dobre... Walcz dziewczyno :P

Gość Agnieszeczka :P 444555444
Ehhh tam dziewczyno, odpuśc, to on powinien sie starac

Gość Wigdzii.
Moim zdaniem nie powinnas odpuszczac . a jezeli jest to walsnie ten jedyny ?? Poprostu porozmawiaj z nim powaznie , zapytaj sie go co by zrobil gdybys sie w nim zakochala . Powiedz mu ze chyba zalezy ci na nim bardziej niz na takim zwyklym przyjacielu ... moze zrozumie a jezeli nie ... to juz sama nie wiem , Tak to prawda ze powienien on sie starac ale jezeli mowisz ze jest nie smialy to naprowadz go troszeczke na to ze Ty sie w nim zakochalas moze on tez do cb cos czuje ale nie okazuje tego , bo jest wstydliwy ... :) POWODZENIA .:)