Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi89

właśnie dostałam receptę od dermatologa

Polecane posty

na ponad 100 zł a mój facet krzyczał dziś na mnie że 50 zł wystarcza nam na jedzenie na weekend...co ja mam teraz zrobić...

Gość sdfgdshdsaadf
A na jaką i czego dolegliwość ta recepta??

Gość maturks4
Jak najszybciej zmienić faceta

trądzik grudkowo-zaskórnikowy, wypadanie włosów, zaburzenia łojotokowe w sumie 6 leków... materialistką nie jestem ale sama nie wiem co myslec o tym wszystkim

2 lata temu nie miałam takich problemów...zastanawiam się czy zamieszkanie u niego miało na to wpływ.

Gość owszem miało
a zakupy za te 50 zł i przygotowanie posiłków jest na jego głowie? czy tylko wydzielaniem kasy się chłop zajmuje?

Gość mjknjn
a skąd jestes

Gość adaosd
frajer i tyle

100zł za 6 leków czyli po średnio 16zł sztuka to uważam że nie jest drogo

Gość takamamzajawke
ja dzisiaj wydałem 40 zł na siebie na jedzenie i wystarczy mi na 2-3 dni.

Gość gjnty
kup to, skoro ma pomoc to wkoncu pomoze:) ja dostalam tabletki na zwykly tradzik ktore kosztowaly 100 zl, to byly Acnenormin, te silne:) i teraz to najgorsze mi zniklo, zostaly same blizny:) A facet,, jakis stukniety..

kupić muszę bo chcę być zdrowa sam szampon stieprox ok 40 zł, epiduo żel tez prawie 40 zł, jedna wcierka robiona z witaminą b6, vitapil , zincas forte i tego ostatniego nie mogę sie doczytać

nawet jeśli ma pracę a nie postojowe jak przez ostatnie 3 tygodnie to teksty i reakcje te same niestety

pewnie będzie znowu marudzenie jak wróci z pracy za godzinę

Może waćpanna zamiast zwalać się facetowi na łeb i oczekiwać tylko kasy sama weźmie się za jakąkolwiek pracę by mieć właśnie na takie drobne wydatki WŁASNE pieniądze? :o No chyba, że waćpanna pracuje, ale w takim razie nie rozumiem tego biadolenia. Cóż pozostaje chyba tylko zmienić sponsora... ups przepraszam :classic_cool: faceta na inny model?

tak się składa, że waćpanowi okresowo opłacałam czesne za jego studia przez kilka mcy więc w kryzysowych sytuacjach też może mi pomóc prawda?

No to chyba Ci pomaga - utrzymuje i daje dach nad głową? :o

ja mu też pomagam, okresowo dorabiam do pieniędzy które dostaje co mc za naukę a nie leżę i pachnę, poza tym same zakupy, prania i obiadki się nie zrobią prawda?

Ech, to wy jeszcze gówniarze jesteście :P opłacanie czesnego, dopłacanie do nauki... Zakupy i obiadki oraz prania same się nie zrobią, ale żeby w ogóle można je zrobić ktoś kase dać musi :classic_cool:. Czy nie prościej porozmawiać między sobą na temat finansów i tego na co w pierwszej kolejności pieniądze powinny iść? Nikt tutaj waszym materacem nie jest.

widzę że waćpan Bouzer nie ma już więcej nic do powiedzenia, miło sie rozmawiało

Dziewczyno, zmień faceta i to szybciutko. Liczykrupa to najgorsze co może Cię w życiu spotkać. Pewna moja znajoma ciągnie taki związek już od lat. Mimo, że sama pracuje to porządki w domu są takie jak sobie zażyczy jej facet. I tak na przykład, kiedy przychodzą goście, herbata jest parzona dla każdego z tej samej torebki (serio!). Ostatnio miała urodziny. Zaprosiła ludzi i dzwoniła z zapytaniem jak kto się ubrał, po czym instruowała, żeby założyć gruby sweter, bo inaczej będzie za zimno. Jej babcia siedziała akurat na linii przeciągu, więc było jej naprawdę zimno. Dziewczyna odkręciła trochę ogrzewanie, no ale przyszedł jej facet i wyniuchał to ciepło. Zakręcił grzejnik i powiedział, że 17 stopni w domu wystarczy a ogrzewanie kosztuje. Chcesz tak mieć??? Nie znoszę skąpców, zmieniłabym natychmiast.

a kto ci nakladł do glowy takich bzdur, że uczą sie tylko gówniarze? chyba że sam ledwo skończyłeś zawodówkę więc nie mamy o czym rozmawiać wogóle. Jak bedziesz odpowiedzialny za utrzymanie w pełnym znaczeniu tego słowa trzypokojowego mieszkania a nie siedzenia na garnuszku u rodziców to zmienisz podejście i nie będziesz takich bzdur wypisywał

co do jego życzeń to on nie ma absolutnie żadnych bo wszystko jedno czy ma co ubrać czystego czy nie, jak jest w mieszkaniu czy czysto czy brudno itd. nattomiast jesli chodzi o finanse to jest liczenie każdego pomidora bo to przecież takie drogie a dodam że wtedy były w promocji więc wzięłam nieco wiecej a on już swoje nerwy pokazywał

powiedzieć cokolwiek facetowi to już uchodzi się za materialistkę...i tak źle i tak niedobrze:(

Mimi89 kto ci powiedział dziewczynko, że siedzę na utrzymaniu rodziców, oraz że skończyłem tylko zawodówkę i do tego ledwo? :classic_cool:. Nawet jeśli, to rozumiem, że skreślasz na starcie ludzi po zawodówce, gdyż nie są na Twoim poziomie? Gratuluję podejścia, bądź więc dalej utrzymanką uczacego się gołodupca i żal się że nie masz na leki od dermatologa na swoje syfy. :classic_cool:. Tym razem faktycznie nic więcej do dodania nie mam I nie denerwuj się tak bo jeszcze bardziej ci włosy wypadną :D

Uciekaj od niego! Jak można pomidory wypominać??? Szok. Nienawidzę skąpców. Sama niczego nie żałuję, nigdy nie przyszło mi do głowy zarabianie na znajomych, mam coś na zbyciu a potrzebujesz tego, bierz. Mierzi mnie kiedy ktoś liczy każdy grosz, na każdym kroku upatruje zarobku, a już co najgorsze - żałuje niby ukochanej osobie. W tym momencie to ja utrzymuję dom, nie wyobrażam sobie wypominać mężowi czegokolwiek, a już coś takiego jak leki? Przecież to jest po prostu POTRZEBNE.

Bouzer idź do książek lepiej bo może zapomniałeś o jakimś sprawdzianie jesli się uczysz bądź jesli siedzisz na bezrobociu zapytaj się swojej karmicielki kimkolwiek ona jest czy da ci na piwo. hahahaha

a tak na powaznie to jest tak jak piszesz vlekkenduivel, przynajmniej być powinno

Mimi89 po raz kolejny tępa dzido nie trafiłaś. Alkoholu nie piję, nie siedzę na bezrobociu, oraz nie uczę się już. Nawet jakbym jeszcze uczęszczał do szkoły to dziś jest piątek, może nie zauważyłaś? Cóż, w tym wspaniałym związku poczucie czasu straciłaś, nie dziwię się :classic_cool: