Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingaa00002

mam dziwną bułę

Polecane posty

Gość Kingaa00002

w jamie ustnej i nie wiem co to jest. Nie jest to ani coś w rodzaju pryszcza bo nie ma ropy ani nic, nie ma też wody, po prostu taka buła (dosyć gruba). Nie wiecie co to może być? Jest to na policzku ale już bardziej w okolicy ust. Nie pamiętam żebym się ugryzła, poparzyła ani nic i się martwię bo mam to już 4 dni i nie schodzi :(

Gość suzie max
jakiej to jest wielkości? czy boli ? miękkie twarde jakiej konsystencji czy ma odczyn zapalny tzn zaczerwienienie...?

Gość Kingaa00002
taka około pól centymetra grubości, twarda i jest taka mała czerwona kropka na tym i nie boli. :(

Gość Kingaa00002
bułę między udami też mam dziwną :O z takim dzyndzlem :O może jestem mutantem...

Gość Kingaa00002
skończ podszywaczu!!! ;////

Gość Kingaa00002
ten Turek co mnie brał na ostatniej dyskotece mówił, że nie zapomnę go do końca życia. ciekawe czemu żartowniś... aż tak przystojny to nie był - szczerze mówiąc miał brud między palcami u stóp miejscami przechodzący w błonę

Gość Kingaa00002
Boże nawet nie można normalnie się nic zapytać bo są takie ograniczone dzieci słońca, które się podszywają i wszystko psują... Żal mi ciebie.

Gość hehe dobre podszywy
:D bo śmiesznie zatytułowałaś "buła" :D nie wiem co to ale moze zrobil Ci sie taki wewnetrzny pryszcz

Gość taka se
może mała torbiel gruczołu ślinowego ..szybko się to pojawiło?

Gość taka se
jak nie zniknie do poniedziałku to do lekarza

Gość Kingaa00002
no dość szybko bo rano tego nie miałam a po południu już tak.

Gość taka se
eee jak tak szybko to nie rak :) chyba torbiel zastoinowa , ale nie zaszkodz żeby to ktoś zobaczył

Gość jack ill
a może ugryzłaś się podczas snu i dlatego nie pamiętasz:)

Gość a czy palisz papieroski?
jesli tak to obserwuj to "cos" czy nie zaczyna "czerniec" i czy nie ma z tego krwawien bo niekiedy w niektorych przypadkach zwlaszcza wsrod palaczy taka "bula" jest poczatkowym stadium raka jamy ustnej:( a jesli nie bedzie sie to zmieniac a ty nie kopcisz petow to jest to pewnie zwykla krosta w jamie ustnej od np brudu ( np pchania brudnych przedmiotow badz rak do ust)

Gość Kingaa00002
jak nie zejdzie za parę dni to będę musiała iść z tym do lekarza :( a jak to jest to co pisałaś - ta torbiel - to to będzie trzeba wycinać albo coś? :(

Gość Kingaa00002
nie palę papierosów.

palisz pety?

aaa to sie nie martw:)to pewno od brudu lub ugryzienia.na bank to nie rak. ja tez mialam cos podobnego tyle ze ja palilam papierosy i na dodatek zaczelo mi to krwawic i sie babrac to mialam to z tydzien a potem zniklo..:(co ja wtedy przeszlam... zajebiscie balam sie ze to rak i bylam nawet tego pewna ale jak widac niepotrzebnie sie przejelam i od tamtej pory nie pale ani jednego papieroska:)

Gość Kingaa00002
aha :) mam nadzieję, że mi też to zejdzie :)

zejdzie na bank. nie masz sie co dolowac jesli nie kopcisz petow:) pewnie wzielas niechcacy cos brudnego do ust i wyrosla taka narosl ale to zejdzie albo tak jak ktos wczesniej napisal-ugryzlas sie przez sen. nie ma nic gorszego niz pety, bo chwila relaksu a potem wychodza takie "ptaszki" gdy wyrosnie nawet niewinna krostka w ustach ze to rak albo zeby sie sypia od tego gowna bo wspomaga choroby przyzebia :(