Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Just Man

Równe rozmiary długości i obwodu penisa

Polecane posty

Gość Just Man

Witam! Moje przyrodzenie ma 16 cm długości i 16 cm obwodu podczas wzwodu. Przy opadzie moja długość wynosi od 6-10 cm zależy od temperatury otoczenia, a obwód jest równomierny i w opadzie wynosi 12cm. Jak się kochamy z moją dziewczyną to na początku odczuwa duży ból przy wejściu nawet pomimo sporego nagrzania jej okolic intymnych, potem jest już w miarę w porządku:) Czy taki rozmiar 16/16 jest w porządku czy jest jednak za gruby? Czy pipka mojej dziewczyny się z wiekiem rozciągnie i nie będzie problemów podczas początkowych faz seksu? Średnia długość penisa to 14,7, natomiast grubość jest zawsze stosunkowo mniejsza o około 20% i średnia wynosi 12,5. Więc czy takie równe wymiary są w porządku dla Was kobiet? Z góry dziękuje i pozdrawiam

Gość Just Man
Wiem kolego, to miała być taka odrobina ironii w mojej wypowiedzi w celu większej popularności tematu hah;D Pozdrawiam

swoją drogą jak na kogoś stosującego ironie powinieneś lepiej wyłapać moją ale wygląda że jesteś bystry jak woda w kiblu

Gość Just Man
Po prostu żeby ludzie zaczęli coś odpisywać na ten temat, bo sam widzisz jak ruch tutaj.. Każdy wejdzie, przeczyta, podziękuje i pójdzie dalej, a ja liczę na słowa;)

Gość Just Man
Z ironii zrobienie kolejnej ironii to kolejny sukces w celu odtworzenia jakości tego o czym się pisze idioto, jeżeli nie należysz do ludzi piszących tylko wydymających się to poszukaj tematu albo załóż temat idiota roku ja, czy moja ironia. Pozdrawiam Geniusza z Zza światów,)

Gość o co chodzi panowie znad wisly
Pochwa sie rozciaga i wraca do swoich rozmiarow wiec sie nie martwcie. Jednak gdyby sie rozciagnela juz bys jej nie chcial?

Gość Just Man
Zejdź z komputera i zajmij się układaniem klocków. Może zbudujesz jakiś wieżowiec inteligencji, na szczycie umieścisz wodę z kibla;D

Długo nad tym myślałeś ale i tak ci kiepsko wyszło... Ale poćwiczysz i może będziesz umiał się odciąć ;)

Gość Just Man
Właśnie o to chodzi żeby się rozciągnęła i żeby dziewczyna nie miała tych lekkich cierpień na wstępie. Myślę, że jest to kwestia czasu i z czasem dostosujemy się do Siebie, ale martwi mnie to mimo wszystko.

Gość Just Man
Dziękuje mysliciel999 dużo Ci zawdzięczam, ale ja wpadłem tylko popisać na konkretny temat i nie zamartwiać się na inne, więc wyjdź z tematu i się zajmij tym co Ci doradziłem. Pozdrawiam

Just Man dobra to ci poważnie teraz odpisze. Skoro zadajesz takie pytanie co więcej tak go formułujesz to znak że do sexu jeszcze nie dojrzałeś. więc może skorzystaj z swoich dobrych rad zanim sobie zrobisz krzywdę.

Gość Just Man
Jezusie kochany dziecko z neo nie odpuszcza! Dzidzio zajmij się czymś, a nie siedzisz na internecie i się prężysz do Wszystkich! Nawet nie potrafisz odpuścić, a to już świadczy, że dzieci jeszcze nie śpią.

Gość darekind
Cymbale po prostu jesteś niedelikatny nie zdziw się jak będziesz miał rogi.

Gość Kissy***
Napisał przecież, że nawilża odpowiednio jej okolice intymne, nie umiesz czytać cymbale?;

sorry to nie ja zadaje pytania jednoznacznie świadczące o dojrzałości :D a nazywanie mnie dzieckiem neo.... Kurde korzystałem z netu zanim takie cuda były dostępne :D Więc trochę przestrzeliłeś

Gość Kissy***
Jestem delikatny dla mojej dziewczyny, zaczyna się nieprzyjemna wymiana zdań, pewnie podszyw mysliciela999 ;D

Gość Just Man
Mam wagony mety kto kupi?

Kissy*** a czego się spodziewasz gość w pytaniu o ból u dziewczyny podaje wymiary swojego członka licząc że to jego zasługa :D

Gość Just Man
Temat zamykam ludzie nie mają co robić na tym forum tylko podszywać się pod innych bo sami nigdy nie opuścili domu w celu znalezienia jakiegoś innego przyzwoitego zajęcia. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam

Gość Dyktator
Just Man- chłopie to nie forum na takie wrażliwe tematy, więc załóż konto na czymś bardziej ogarnietym. mysliciel999- ty chyba nie należysz do elity intelgencji w swojej klasie podstawowej co? Push the tempo, fuck the rest!

Gość ;'[Chuck;'[
Debata się zaczyna, a założyciela nie ma juz..

Gość darekind
taa, mój syn też korzystał z irca jeszcze jak miał 4 lata a Tyś niedelikatny skoro Jej sprawiasz dyskomfort albo Ona udaje bo ktoś jest obok CYMBALE ;-)

Gość Kissy***
No to chyba dobrze zrobił nie prawdaż:) Wymiar jest bardzo istotny w tej kwestii, zajrzyj na inne tematy.

darekind to pewnie dla tego irc zszedł na psy ;) że 4 latki tam wpuszczałeś . Dyktator co takiego wrażliwego w tym temacie? Chyba tylko pochwa jego dziewczyny. On za to się wykazał wrażliwością pytając czy "pipka się rozciągnie"... A co do orientalnych... myślisz że oni tam są bardziej wrażliwi? ;) Kissy*** taaa jego wymiary na 100% są problemem powinien sobie go odchodzić i po problemie ;(

Gość darekind
myśliciel tobie to chyba te 999 punktów brakuje do iq=1 irc nie zszedł na psy skorzystaj kiedyś jak umiesz ale chyba nie bardzo skoro Cię ciągnie do rodziny w afryce zaś just man jeszcze się wiele musi nauczyć

darekind z tego wniosek ze tym 4 latkiem byłeś ty skoro nie zauważyłeś niekorzystnych zmian... a o moje IQ się już nie martw :D i uważaj żebyś z tym twoim liczeniem się nie przeliczył