Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mick89

Szczerze mówiąc jestem załamany. :( :( :(

Polecane posty

Gość Mick89

Spotykam się z moją dziewczyną od niedawna i jeszcze nie doszło między nami do odważniejszych pieszczot. Zawsze miałem kompleksy na punkcie mojego rozmiaru no ale moja wcześniejsza partnerka nie narzekała. Ostatnio byłem z tą obecną dziewczyną u znajomych, popiliśmy trochę i zaczęły się odważne rozmowy. Moja dziewczyna i jej koleżanka zaczęły głośno rozmawiać przy wszystkich o tym co im się podoba u facetów. Koleżanka zaczęła wymieniać co ona lubi, na co moja dziewczyna odparła, że dla niej ważne jest żeby miał dużego fiuta. Była wtedy pijana, później nie poruszałem z nią tego tematu, ale wciąż o tym myślę i nie wiem co robić. Jużchciałem od niej odejść, ale jest nam razem tak dobrze. Myślę, że ona się we mnie zakochuje no i ja też coś na pewno do niej poczułem. Jak powinienem się zachować?

Gość Ja już nie piję
współczuję:(

Gość Mick89
proszę, doradźcie mi coś

Gość now the sand become a crust
daj spokoj jak czlowiek pijany to rozne glupoty gada.

A ile masz, że aż o zerwaniu z nią myślisz by się nie skompromitować? :D

Gość trrrr
daj na luz, ty pewnie tez czasem miedzy chlopakami cos walniesz zeby sie popisac... co bedzie to bedzie , jak cie zostawi bo masz dla niej za malego to jakas kretynka

Gość Mick89
Przesadzam? A wy byście się nie przejęli?

Gość dfnjfeireuierif nknjl exxxqerx
ja tez zapytana co jest fajne u faceta odpowiedziałabym "hmmm, wysoki dobrze zbudowany szatyn z jasnymi oczami i dużym penisem" :P ale to takie ideały wewnatrz głowy a w zyciu bywa różnie. moj facet nie ma duzego penisa, nie jest szatynem, nie jest dobrze zbudowany a i tak go kocham :) analogicznie faceci mowia zawsze "duze cycki" :) wiec sie nie przejmuj :)

dodam, ze sama mam małe.

Gość Mick89
Mam ok. 10 cm, nieraz 11 zależnie od podniecenia.

Gość zgredek 22
to było po pijaku i w gronie koleżanek więc raczej nic nowego nie powiedziały - to przecież powszechne kryteria ;) Jak Cię kocha to wierz mi, ale nie ma to żadnego znaczenia :D

Gość zgredek 22
Aaa i ważne żeby dziewczyna była inteligentna, bo taki przysłowiowy pustak albo śmieszka to nie pozostawią na Tobie ani jednej nitki ;) Jaka ona jest?

Gość zgredek 22
suchej nitki*

Gość Mick89
Jest bardzo fajna, świetnie się dogadujemy i na pewno nie jest pustakiem.

Gość zgredek 22
no to nie ma problemu :)

Gość Mick89
22

Gość Mick89
Nie mam takiego penisa jak na filmie, ale to smutne, że robią z tych facetów pośmiewiko, krzyczą: OMG chociaż trzeba przyznać, że wyglądają całkiem jakby mieli cipki.

wielkoscia nie grzeszysz. nie ma co sciemniac. ale prawda jest taka, ze nie chodzi o dlugosc a o objetosc ze tak powiem. wizualnie rzecz jasna im wiekszy tym lepszy ale odczuwalnie to to juz chodzi o grubosc... wiec glowa do gory. jak kocha to sie nagle nie odkocha z takiego powodu

Gość Mick89
Niektóre kobiety pisały, że im chodzi o długość bo odczuwają prawdziwą przyjemność dopiero wtedy jak im wchodzi bardzo głęboko, do samego końca.

a niektórzy faceci lubią jak mogą tonąć w obfitych piersiach. w moich nikt nie utonie. no i co, mam sie zabic?

pochwa najbardziej ukrwiona i co za tym idzie czula na dotyk jest u wejscia... im dalej tym slabiej...

Gość średni lubię :P
niektóre może lubią jak najgłębiej, ale inne - tak jak ja :P - wolą "początek" a do tego długość raczej zbędna :D jeszcze nie wiesz w czym ONA gustuje, więc spróbuj zamiast się na zapas zamartwiać! :) a poza tym, długi - wiadomo wygląda "dostojniej", ale najważniejsze są umiejętności i uczucia :)

a tych facetów tam nikt siłą nie ciagnął. sami przyszli....