Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa6

Yaz - długi okres, proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość onaaa6

Tabletki zaczęłam brać nie w pierwszy dzień okresu, bo długo mi nie przychodził, więc doszłam do wniosku, że jak zaczne brać tabletki to mi sie wyreguluje. Tak juz kiedys mi lekarz zalecił. Dostałam okresu jeszcze w czasie różowych (z hormonami) tabletek, pod koniec opakowania, i ten okres trwa już chyba około tydzień i jest cały czas tak samo obfity. Za jeden dzien zaczynam nowe opakowanie. Dlaczego okres pojawił przed przerwą? Jaki może być powód, że trwa tak długo i jest tak samo obfity..? Normalnie już nie wiem co mam robic... proszę o pomoc..

Gość onaaa6
Na razie nie mogę. Dlatego tu pytam.

no jak ni z gruszki ni z pietruszki zaatakowałaś nagle organizm hormonami w środku cyklu to teraz wariuje... przejdzie Ci i od następnego opakowania tabletek bedzie juz normalnie

w yazie sie okres wydluza i to,ze tabletki sa "puste" nie znaczy,ze wtedy ma byc okres, moze byc to troche przesuniete - troche przed lub po. dziwny jest ten yaz w ogole, jak bralam mercillon,to jakos to wszystko bylo lepiej wyregulowane.

Bzdura, że YAZ wydłuża. Jeżeli już to zależy to od konkretnego organizmu, ale w większości słyszałam, że skraca i znacznie zmniejsza obfitość krwawienia.