Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina0241

Dziwne spojrzenie faceta

Polecane posty

Gość Karolina0241

Często gdy idę ulicą na przystanek mijam się z bardzo przystojnym facetem. Za każdym razem patrzę nu głęboką w oczy. On jednak nie odwzajemnia mojego spojrzenia. Nie spuszcza wzroku, nie rozgląda się na boki, ale patrzy dumnie przed siebie kierując wzrok ponad moja głowę lub tuż obok. Co według Was oznacza tego rodzaju spojrzenie. Pytam, ponieważ nie znalazłam odpowiedzi w artykułach dotyczących mowy ciała.

Gość fffffff
łechta swoje ego. nie jestes w obszarze jego zainteresowania

Gość o co chodzi panowie znad wisly
Nie jest zainteresowany.

Gość kkkkkkkkkkkkkjjjjjjjjjj
bo jestes otyla

Gość Karolina0241
Nie jestem wcale otyła, ale wręcz przeciwnie. Uważam siebie za bardzo atrakcyjną. Nie mam kompleksów na punkcie swojego wyglądu. Większość przystojnych mężczyzn zwraca na mnie uwagę. Są tacy co natarczywie mi się przyglądają mierząc mnie wzrokiem. Potrafią odwzajemnić nie tylko zalotne spojrzenie, ale również uśmiech. Jeden z takich mężczyzn zagadał nawet do mnie, jednak nie przypadł mi zbytnio do gustu. W szkole miałam wielu adoratorów. Mam za sobą kilka związków. Nie rozumiem tylko, dlaczego ten facet, który bardzo mi się podoba, traktuje mnie ewidentnie jak powietrze. Kieruje wzrok albo ponad moją głowę albo tuż obok mnie, zupełnie tak jakby mnie tam nie było.

Gość Może widział cię
kopcącą papierosy i go obrzydzasz

Gość jeden grosz
traktuje mnie ewidentnie jak powietrze po prostu ma powód, zwykle traktujemy jak powietrze ludzi na których nam nie zależy