Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem glupia jak but

moj pijacki wywod

Polecane posty

jestem glupia :( zakochalam sie w nim i nawet nie mam w sobie odwagi, by mu o tym powiedziec.on sie nawet niczego nie domysla, a ja wariuje :( kurde, nawet znajomym o tym nie opowiadam, tylko szukam zrozumeinia na forum :(

chyba zaraz skorzystam z mocy alkoholu, ktory obecnie szaleje w mojej krwi i zadzwonie do niego... a jutro rano bede znowu wydzwaniac i przepraszac :o

zawsze mnie to zastanawia, czemu inni ludzie jakos normalnie sobie radza z relacjami mesko-damskimi, a ja zawsze jak jakis swir robi dziwne rzeczy?

Gość her_komendante
nie chlej tyle babska moczymordo, bo narobisz sobie siary znowu lepiej zamiast tankować hektolitry tanich trunków weź się z siebie i postaw sprawę jasno i się umów

o, ktos sie zainteresowal moim marnym losem :) nie pije duzo, pije tylko wtedy, kiedy jest mi smutno, tak jak teraz... boje sie zalatwic te sprawe po mesku, boje sie, ze on powie NIE, wtedy nie bede wiedziala nawet jak sie zachowac :(

Gość her_komendante
boisz się że powie NIE a nie boisz się siedzieć i tracić czas na zastanawianiu się z trunkami w ręku?

Gość her_komendante
weź się w garść i jutro załatw sprawę jak powie NIE nic nie tracisz jak nie sprawdzisz się zatracisz

nie jestem az tak super laska, zebym byla pewna tego, ze on gdziekolwiek sie bedzie chcial ze mna pokazac :( na ulicy jest milion ladniejszych, madrzejszych i ciekawszych kobiet, ja jestem taka przecietna... poza tym on mnie chyba nawet nie traktuje zbyt powaznie, nawet pewnie nie bierze mnie pod uwage jako potencjalna partnerke :( uzalanie sie nad soba przed monitorem jest duzo latwiejsze niz pogodzenie sie z ewentualnym odrzuceniem :(

latwo powiedziec 'zalatw jutro sprawe' - jak mnie wysmieje, to pozniej codziennie bede musiala na niego patrzec i znosic jego pogardliwe spojrzenie :O

Gość her_komendante
nie łatwo powiedzieć tylko masz zrobić sie na laskę i załatwić bo inaczej pogardzisz sama sobą i się nie szanujesz chlejąc przed ekranem dla jakiegoś gogusia który nawet o tym nie wie jak cię zleje to się to olewa i żyje się dalej

Gość 91199
zamień alko na zioło

nie jest gogusiem, jest cudowny i niemal jak ze snu... ja jestem zwyczajnym pasztetem, nie mam w sobie nieczego, co mogloby go jakos szczegolnie zainteresowac :( zeby zrobic sie na laske, to musialabym chyba zaangazowac cala ekipe z programu 'labedziem byc', czy jakos tak - to ten program co z brzydkich dziewczyn robili pieknosci ;) chyba sie za mocno w nim zadurzylam na chwile obecna, bo nie wyobrazam sobie nawet tego, ze moglabym olac fakt, ze on mnie nie chce :(

ziolo mi nie pomoze...

Gość her_komendante
jak jesteś nieatrakcyjna to po co bierzesz się za kogoś kto może interesować sie zupełnie innymi? każdy powinien wiedzieć z kim może przystawać

moze i nie ma cudownych facetow, ale on jest wyjatkowy - nigdy wczesniej kogos takiego nie spotkalm...

Gość her_komendante
nie pal żadnego zioła to takie same dziadostwo jak alko też wywołuje dziury w mózgu

no wlasnie dlatego boje sie przejscia na inny etap znajomosci... na razie jestesmy po prostu znajomymi, ale pewnie jakby on sie dowiedzial, co ja czuje, to by mnie wysmial :(

po alkoholu jutro nie bedzie sladu w moim organizmie, dlatego wybieram go. tez trucizna, ale mniejsze zlo

Gość her_komendante
nie próbujesz to nic nie masz

czasami podczas zwyklej rozmowy probuje dawac mu jakies znaki, cos zasugerowac... on czasami sie na mnie tak patrzy tymi swoimi pieknymi oczami jakby wszystko rozumial i jakbym tez nie byla mu obojetna, jest cudownie, serce wyrywa mi sie z piersi, a potem wszystko znowu jest po staremu...

Gość her_komendante
albo sobie wkręcasz albo on daje znaki dowiedz się jak najszybciej babo i już nie stękaj

a jak sie okaze ze sama siebie nakrecam i po swojemu to wszystko interpretowalam? nie przezylabym tego, nie chce nikogo innego :(

az mnie korci, zeby do niego zadzwonic teraz, tylko po to, zeby uslyszec jego glos, zapytac co robi, gdzie jest... :( pewnie by sobie pomyslal, ze jestem totalna idiotka :(

moze mu chociaz na fejsie wyslac teraz jakas wiadomosc? cos niezobowiazujacego, moze akurat bedzie online i mi odpisze...