Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anngliaa

anglia

Polecane posty

Rozpierd.... mnie właśnie tacy ludzie jak zazdrość... nagadają się na narzekają ale i tak siedzą w tym beznadziejnym kraju jakim jest Anglia. Tylko pytanie, czy ktoś takiego jednego z drugim za kudły trzyma na siłę? Przecież wszyscy są wolni, droga wolna mogą wrócić do Polski!!!

Gość Zazdrość
Zazdrość była,jest i będzie wszędzie. Nie ważne czy to Polska,czy UK. Są ludzie i ludziska..................

Gość jiojiojio
skoro ci tak cudownie w tej anglii, to dlaczego wchodzisz na polskie forum wypelnione polakami? Brataj sie z brytyjczykami, bo jak na razie wychodzisz na hipokrytke:D

Gość rtrtyrty
Mieszkam w Londynie od 12 lat. Mowie po polski pisze po polsku,i czytam polskie ksiazki......... estem polakiem i polakiem umre. Jest mi tu dobrze,nie cudownie co---nie znaczy ze musze zyc jak anglik!!!!!!!!!!! A tu odrazu wala z rury ze jestes hipokryta :D:D

Gość numerowaaaaa
Nie wiem dlaczego ludzie maja takie skrajne opinie, jedni najezdzaja na Polske, drudzy na Wielka Brytanie. Ludzie uspokojcie sie, nigdzie nie ma raju na ziemi, wszedzie sa rozni ludzie i wszedzie sa rzeczy, ktore nam sie podobaja i nie podobaja. Skupcie sie lepiej na sobie zamiast krytykowac wszystko dookola i cieszcie sie swoim krotkim zyciem tak, jak mozecie. Ach, i troche wiecej tolerancji niektorym tez by sie przydalo, nie tylko w stosunku do innych narodowosci, ale takze w stosunku do wlasnych rodakow.