Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam z ciekawosciii

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość oczywiscie ze tak
99% facetow sie umowi chyba myslisz facetow z kobietami, to kobieta sie w zyciu z jakims tam sprzataczem nie umowi ;)

Gość jack ill
wiem o co Ci chodzi nie zwracam jednak na to większej uwagi. bardziej mnie interesuje czy ktoś jest bufonem czy też sympatycznym osobnikiem

Gość xcdkiewer
ja szukam sprzątacza, ostatnio wzbudzam zaintersowanie w starszym bezrobotnym mężczyźnie, mam dość ciot którzy zaglądają w uzębienie jak koniowi, sama jestem po studiach i mam pracę. Ale jakoś faceci wolą bogate obrzydliwie brzydule. Lubię facetów którzy mają kobiety tak ładne jak oni sami,wiem wtedy że nie są z nimi dla kasy. To są esteci a nie pazerne platfusy zakłamane

Gość xcdkiewer
krytptogeje ,ofermy, kryptopedofile, złamasy ,kłamcy, hipokryci

poziom sympatii to raz, ale sa inne czynniki ktore według mnie działają wrecz na niekorzysc mieszania owych klas, bron boże nie dyskfalifikuje czy ubliżam ludziom z najniższych klas

Gość xcdkiewer
guzik prawda, ja chciałam miłości a nie pieniędzy, mogę żyć w biedzie, szukam miłosci która w biedzie przetrwa. Ciekawe ile z tym komercyjnych małżeństw wyszło by cało z bankructwa.? Żadne, żyją tylko na pokaz dla innych i dla wygody

Gość ertgyhasdfgqawseh
domyslam sie ze sprzataczka to ty no wiec ci powiem ze bedzie cie traktowal gorezj ze jak mozes to mu klam co robisz ale ie dslatego ze jestes gorsza ale dlatego ze swiat tak jets ustawiony-jak jestes sprataczka kopia w dupe jak masz wlasna firme caluja w dupe a i tak gowno ich obchodzisz http://www.youtube.com/watch?v=47qzPb-I0mc

Gość jupiiiiii
żadna praca nie hańbi no może poza jedną

a ja powiem inaczej ...nie kłam, kłamstwem daleko nie dojdziesz bo co w przypadku gdy się zakochasz??? i gdy on cię pokocha???

Gość jack ill
nie warto kłamać, bo w końcu sie wyda, i jak wtedy będziesz wyglądać?

myślę, że istnieje i wykształcenie nie jest głównym elementem wyznaczającym daną klasę

Gość Tetsuo
Czy romantycy tu siedzą? C*uj wie, napewno kiedyś nim byłem, dzisiaj czuję się jak skorupka. Powtórzę prawie 100% mężczyzn będzie miała w nosie status społeczny kobiety. Zapewne jest to związane z tym, że ewolucyjnie (pierwotnie) inaczej "patrzymy" na kobiete. Moja miłość (ex) miała za duży nos, brak piersi, chuda, zwykle problemy z pracą ale do dziś odał bym wszystko żeby była szczęśliwa mimo że nie zamieniliśmy słowa od roku - chcę żeby była szczęśliwa bo na to zasłużyła, jest skarbem i zasługuje na szczęscie!

pamiętaj liczy się to kim jesteś w środku i jeżeli mężczyzna nie zainteresuje się tobą prawdziwa ...to znaczy ze nie jest ciebie wart

Gość Pytam z ciekawosciii
Sprzataczka to nie ja:) Choc roznie sie w zyciu układa i kto wie czy kiedyś nie będe musiała sprzątać ale to topic nie o mnie Chodzi mi o to czy to mozliwe zeby np normalny facet nie mający jakichś poważnych wad był z taką kobietą czy też raczej byłby to wstyd dla niego? Ja tez mam wrazenie ze większość facetów leci na $$$

Gość dsdse
pamiętaj, facet ci nigdy prawdy nie powie, to urodzeni pochlebcy, za bardzo im zależy na tym jak wypaść przed tobą. Jak leczyłam się u facetów to bardziej im zależy żeby mnie popodrywać niż zająć się moją chrobą.

Gość ze sprztaczka
nigdyy w zyciu mam jakieś ambicje