Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionatakajax

UCZUCIE PAPROCHA W OKU PO UDERZENIU PO 2 TYG!!!!!

Polecane posty

Gość zagubionatakajax

2 TYGODNIE TEMU STALO JAK SIE STALO-ZOSTALAM uderzona, "pacnieta" z lewej strony twarzy. Bylam na ostrym dyzurze ,ale z okiem niby wszystko ok. (siniak byl tydzien, na oku i pod) Tylko od tego czasu (aminely juz 2 tygodnie) mam uczucie ,ze COS mam pod powieka gorna...jakby rzesa, czy cos... bardzo mi to przeszkadza, bo widze jakby Cos mi przeszkadzalo.... czy z powrotem mam isc do lekarza? NIe jest to Bbol ,ale wlasnie cos jakby "papier scierny" byl w srodku i od czasu do czasu zakluje Czuyy ktos moze mi doradzic? jestem za granica, lekarz jest platny, wiec narazie sie wstrzymam z pojsciem ,ale jesli nie przestanie to pojde. Kwestia jest tylko -Czy ktos tak mial?

Gość zagubionatakajax
podnosze

Gość zagubionatakajax
uczucie jest jakby ziarenkopiasku bylo pod powieka. zastanawiamsie, czy czasem nie doszlo do urazu kiedy zostalam uderzona. Jednakdlaczego podczas badania na ostrym nikt nic nie widzial?

Gość zagubionatakajax
2 tygodnie jak mnie chlopak uderzyl, a caly czas boli...moze to przemywac czyms?

Gość dfbg
zagubiona radzę ci pójśc do dobrego psychiatry bo żeby pisać takie prowokacje trzeba coś mnieć nie tak z łbem !!! Idz spać dziecko anie zmyslaj historii !

Gość zagubionatakajax
Prosze pisac ,jesli ktos mial podobnie i moze mi pomoc, bo jest to troszke uciazliwe... nie moge w slonce patrzec zabardzo bo boli... Uciekaj stad wpisie ponizej. To moj topik i moje pytanie. To ludzie zadecyduja czy jest to prowokacja ( i n ie zechca odpowiadac), badz nie ( i odpisza, za co serdecznie z gory dziekuje)

Gość zagubionatakajax
PODN

Gość zagubionatakajax
DZIEKI ZDESPEROWANAZONO!:) ALE ZEBY 2 TYGODNIE TAK BYLO?

Gość gftrgr
pogadaj z facetem, jak poprawi to bedzie bolec konkretnie i cala morda.

Gość zagubionatakajajaaxx
Ale ile to moze trwac to nieprzyjemne uczucie? Moze to czyms przemywac?