Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arti111

czy rozmiar penisa w stanie spoczynku ma znaczenie?

Polecane posty

Gość arti111

Mam pytanie, czy rozmiar penisa w stanie spoczynku ma dla dziewczyn aż takie znaczenie? Przecież nie odzwierciedla on tego jaki będzie w zwodzie. A pomimo to próby pójścia łóżka z jakąś dziewczyną kończą się klapą. Nasuwa się pytanie czy to ja mam problem czy miałem do czynienia z niedojrzałymi dziewczynami.

Gość ghgtrgtrgtrgtg
jezeli twoj fioot w stanie spoczynku mialby jakies 20cm to ma to kurevskie znaczenie, takie ze nalezy spierrdalac przed toba zanim ci stanie (o ile bedziesz jeszcze przytomny w tym czasie) ;) :P

Gość kokajko kokoszka
wierna rozmiar zawsze ma znaczenie ] otoz to! czyz to wy faceci nie uczyliscie tego kobiet, ze rozmiar MA znaczenie? w 90% wolicie laski z wielkimi cycami, wiec dlaczego my mamy nie zwracac uwagi na wasze przyrodzenie?

Dlugosc penisa w zwisie nie jest taka istotna. Wazna jest dlugosc jak stoi. Pewnie ze to optycznie lepiej wyglada jak facet ma duzego juz w zwisie.

"w 90% wolicie laski z wielkimi cycami, wiec dlaczego my mamy nie zwracac uwagi na wasze przyrodzenie? " Może dlatego, że piersi dostarczają głównie wrażeń wizualnych, a penis ma dobrze ruchać, nie musi wyglądać :p i poza pewnymi anomaliami większość rozmiarów spełnia tę funkcję :classic_cool: A czy rozmiar w spoczynku ma znaczenie? Dla mnie nie ma, bo wiem, że te mniejsze duuużo rosną :classic_cool:

Gość do Perwersja
Wygląd też ma wpływ na dobre ruchanie, bo na widok dużego kutasa od razu robię się mokra. A i często te parę cm więcej lepiej rucha. Fajnie jest się czuć porządnie wypełnioną i rozciągniętą wgłąb i w szerz. :)

Ale jak rucha to już stoi, a nie wisi, więc jakie znaczenie ma to ile ma centymetrów w spoczynku? Mokra to ja się robię na widok stojącego kutasa, wiszący mnie raczej rozczula :classic_cool: Mam ochotę się nim zaopiekować :classic_cool:

Masz racje perwersja, wiszacego mozna sobie poogladac, ale do ruchania musi byc twardy.

Gość do Perwersja
"Może dlatego, że piersi dostarczają głównie wrażeń wizualnych, a penis ma dobrze ruchać, nie musi wyglądać" Odnosiłam się do tego. Nie uważam, że penis nie musi wyglądać dobrze. Pewnie, że penis w spoczynku ma mniejsze znaczenie, ale niektórym dziewczynom wizualnie się podoba również w spoczynku większy i wolą na takiego patrzeć. Wrażenia wzrokowe też są ważne. Może nie dla wszystkich, ale dla wielu tak. Niektórzy np. specjalnie robią obrzezanie żeby w spoczynku też było widać główkę, albo przekłuwają penisa różnymi kolczykami. Po co to wszystko? Właśnie dla wrażeń wzrokowych. Niektórym się podoba np. kolczyk na penisie to go robią, innym się nie podoba to nie robią. Tak samo z rozmiarem. Dla ciebie jest obojętny, a innej dziewczynie penis zarówno we wzwodzie, jak i nie podoba się duży. Nie ma co się kłócić, bo sam autor potwierdza, że jego dziewczynom nie spodobało się coś w jego penisie. Domyślam się, że wielkość. Chcielibyście żeby wygląd się nie liczył, ale i tak dla wielu będzie się liczył mimo waszych tłumaczeń, że to nie ma znaczenia.

ma znaczenie ale chyba tylko na plazy albo na basenie. kobiety ktore oceniaja po zwisie co z tego wyrosnie moga sie powaznie wystraszyc albo rozczarowac i nie sa specjalnie wyedukowane seksualnie przez co traca w mojej ocenie. a "zwis" nie musi byc duzy, o wiele wazniejsze aby byl zadbany