Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *.*.*.*.

**********CIĄŻA ********

Polecane posty

Gość *.*.*.*.

Hej ;) proszę Was o pomoc, bo strasznie się martwię... Otóż nie doszło do seksu ale mój chłopak miał wytrysk i ...nie było też palcówki....ale możliwe, że sperma się jakoś przedostała... w styczniu dostałam okres 6 - 7 dni przed terminem i zaczęło się od brudzenia, plamienia brązowego przez cały dzień. następnego dnia po południu pojawiła się krew. 24 lutego miałam kolejną miesiączkę ale chyba słabszą...ze względu na to, że luty miał 28 dni, to okres powinnam dostać 26 a tu nic...martwię się od paru dni strasznie, bo zawsze dostawałam albo wcześniej albo punktualnie w terminie o poranku. bolą mnie piersi od ponad tygodnia tak mocno jak nigdy, mam też trochę powiększone żyły ale możliwe, że akurat teraz zwróciłam na to uwagę.....test robiłam po jakiś 5 tyg. i był negatywny. robiłam go rano-czyżby po takim czasie kłamał? Martwię się, niedługo mam ważne egzaminy i nie mogę na niczym się skupić....

Gość *.*.*.*.
ze stresu brzuch mnie boli i mam mdłości....wiem, że myślenie o tym i przejmowanie się w niczym nie pomoże a wręcz przeciwnie może bardziej opóźnić okres... ostatnio miewam sny, które się sprawdzają...ostatnie 3 sprawdziły się w przeciągu 2 tygodni...dzisiaj w nocy przyśniło mi się, że zrobiłam 2 testy i wyszły pozytywne.....nie wiem czy moja psychika już tak działa i nawet w nocy o tym myślę czy faktycznie to się sprawdzi jak inne sny... poczekam do jutra jak nie będzie okresu to w poniedziałek zrobię kolejny test. Nie piszcie mi, że jestem idiotką itd. bo każdy ma jakieś problemy - ja mam taki...i już wystarczająco dość się stresuję.

Gość *.*.*.*.
??????????

Gość *.*.*.*.
mam taką nadzieję....ale dużo czytałam o tym, że testy mogą dawać fałszywy wynik...u jednej dziewczyny niby dopiero wykrył jak była w 11 tyg.

Gość Inez_z
zrób bete i po problemie 100% pewności!!!