Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghfdddt

NIE MAM PRACY PO FIZJOTERAPII I ZDROWIU PUBLICZNYM...

Polecane posty

Gość ghfdddt

mam mgr fizjoterapii i licencjat ze zdrowia publicznego, mieszkam w sporym miescie, a w szpitalu nie ma ma dla mnie miejsca, w róznych przychodniach próbowałam- tez nie... w domu pomocy społecznej- tez nie... W gabinetach fizjoterapeutyczych- nie ma, w branzy fitness- tez nie.... albo mam pecha, albo nie wiem co.... Półtora roku szukam pracy! Próbowałam tez w pobliskich miejscowosciach i nic! Moja kolezanka po fachu pracuje w szpitalu za 1000zł... a naharuje sie jako fizjoterapeuta, przeciez czasem trzeba recznie masowac... Ostatnio tylko zaproponowano mi prace jako rejestratorka medyczna w poradni... Rozumiecie jako taka recepcjonistka/rejestratorka(jakies chyba 1300brutto), cos jak sekretarka.... a mówili,ze fizjo to zawód przyszłosci... Podobno pełno juz tych fizjoterapeutów...Nie wiem co robic, pracował ktos z was jako taka jakby sekretarka medyczna?

Gość CUDA TUSKA PO PROSTU_
spróbuj zakontraktowac się bezposrednio w nfz jako rehabilitant wyjazowy tzn. w domu pacjenta... Brakuje takich ludzi

Gość ssdfff
a co myślałaś ? to logiczne ze po takim hujostwie roboty nie będzie

Gość ghfdddt
hujostwie ? wiesz ile jest nauki na fizjo??? anatomia, patofizjio, biochemia..

z tego co wiem, to oprócz stażu Fizjoterapeuta powinien ukończyć przynajmniej kilka kursów (wcale nie tanich), żeby osiagnąć właściwy pułap fizjoterapii. A nikt bez owego przygotowania nie zatrudni, ani nie poleci na lepsze, niż za "1.000 zł" stanowisko:( tym bardziej na "domowe zabiegi" poprostu nie masz jeszcze kwalifikacji:( Fizjoterapia to przyszłość dla zorientowanych:| Byłaś pewnie na stażach (gdzie?), nie powiedzieli Ci tego??

"ssdfff a co myślałaś ? to logiczne ze po takim ch*jostwie roboty nie będzie" sam / sama spróbuj skończyć Takie studia, a potem się wypowiadaj na temat, o którym nie masz "nadmiernego" pojęcia:P

Gość ghfdddt
mam tez os roku problemy z kregosłupem:( mysle czy by nie przyjac tej pracy jako rejestratorka a isc do studium policealnego i przekwalifikowac sie na technika farmaceutycznego? co myslicie?

"ghfdddt mam tez os roku problemy z kregosłupem mysle czy by nie przyjac tej pracy jako rejestratorka a isc do studium policealnego i przekwalifikowac sie na technika farmaceutycznego? co myslicie?" skoro skończyłaś stugia medyczne, powinnaś wiedziec jaka jest przyczyna Twojego bólu, no i oczywiście odpowiednio Dobrać swój zawód.. czyż nie?

Gość ghfdddt
wtedy nie miałam problemów z kregosłupem

"ghfdddt wtedy nie miałam problemów z kregosłupem" mówie tylko, że rozykowne jest pytanie na forum jaki zawód dla Ciebie jest lepszy, przy Twojej wiedzy o własnym zdrowiu.

Gość dtyu6u6
wyjedz za granice

Gość może masz pecha
ja skończyłam roczny kurs związany z fizjoterapią (w Żaku :-) ) i pracę znalazłam bez problemu.

Gość we4rwe
up

Gość fghjklkhg
ghfdddt na zdrowiu publicznym tez jest biochemia:)

Gość lagoon

moja znajoma mieszka w Sosnowcu , u nich nawet można gabinety w pełni wyposażone wynając na godziny czy dni. Super sprawa jak się chce już swoich pacjentów przyjmowac, a nie ma sie jeszcze swojego gabinetu otworzonego. Szkoda, ze nie wszędzie takie miejsca są . Fajne rozwiązanie Jakby ktoś szukał tu macie namiary www.gabinety.eu

Gość wroclawiak2323w

JA TAK NIE UWAŻAM. Jeśli jest się dobrym specjalistą to pacjenci się znajdą. Zawsze jest ktoś, kto potrzebuje pomocy :) Niestety zawód masażysty czy fizjo to taki zawód jak każdy inny więc oprócz wiedzy liczy się empatia i możliwości danej osoby. Potwierdzeniem tego, że specjaliści znajdą pracę jest sukces Pana Kamila http://kamildruzd.pl/masaze/  Jeśli szukacie fizjoterapeuty na terenie Wrocławia lub okolic to z ręką na sercu polecam jego osobę!