Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden bez perspektyw

brak wiary w siebie

Polecane posty

Czasem łatwiej jest porozmawiać z kimś nieznajomym o swoich problemach. Twoja nieśmiałość jest trochę przesadna, warto z nią walczyć teraz, ponieważ może później odbić się na Twoim życiu seksualnym przy bliższych kontaktach z kobietami.

jeżeli tak dalej sytuacja będzie wyglądała to wątpię w jakiekolwiek kontakty seksualne z kobietami:o Ps. Uprzedzając... Z mężczyznami nawet nie planuję

no i kurwa już chciałem zrobić coś z tą całą nieśmiałością... Napisałem dwa dni temu do tej dziewczyny z pierwszego postu... Tej perfekcyjnej... No i dziś w szkole widziałem ją jak dała buziaka i przytuliła się do takiego leszcza, że szkoda gadać:o aż się załamałem:o taka piękna i miła dziewczyna... Taki leszczyk się do niej przytulał, a ja mogę sobie o tym pomarzyć:o masakra:o

Gość ziomek dobra rada
ziomek, ja w twoim wieku miałem podobnie. jestem przystojny i dziewczyny zawsze sie do mnie usmiechały ale czekały na to żebym podszedł i zagadał, a ja byłem tak chorobliwie nieśmiały że nie potrafiłem. im ładniejsza dziewczyna tym było gorzej. Sucho w ustach nic do powiedzenia, tragedia, strasznie cierpiałem. Weż zagadaj do jakiejś laski, ona ma tylko dupę i cycki, jest takim samym człowiekiem jak Ty, ogląda te same seriale, filmy, słucha tej samej muzyki, odycha tym samym powietrzem, nie do najładniejszej w szkole tylko takiej sobie, może byc z dużym biustem np. Jesteś przystojny więc nic się nie bój, krok po kroku, zdobywaj. Na początek dowiedz sie gdzie mieszka i skłam że musisz iść w jej stronę odprowadź ją pod dom. za jakis czas powtórz to. jak będziecie sami to dalej juz pójdzie jakoś, ważne żeby coś gadać może być nawet o pierdołach, będzie zadowolona że sie nią interesujesz, powiedz jakiś komplement, np. że ładnie wygląda w tej bluzce, albo że pasuje jej ten kolor. Ważne żeby to było szczere, bądż sobą. Bądż dżentelmenem, nie wspominaj na początku o seksie, nie gap się w dekolt, daj na wstrzymanie. Pamiętaj krok po kroku.

Gość ziomek dobra rada
próbuj to nie boli, ja nie raz dostawałem kosza, ale nigdy tym się nie załamywałem. nieśmiałość do kobiet przeszła mi po pierwszym zwiazku. pamiętaj krok po kroku, nie spiesz się jak dobrze Ci się będzie z nią gadało, zapros ją na randkę, imprezę, nie wiem co uważasz poproś o chodzenie krok po kroku, nie nalegaj na seks, najpierw pierwszy pocałunek, może 2 lub kilka i stop następnym razem więcej krok po kroku, zdobywaj ją, mów mile słówka, nic na siłe rozmawiaj z nią, i najważniejsze słuchaj co mówi tak przez kilka miesięcy możesz zdobywać doswiadczenie, nawet jak dziewczyna nie jest twoim obiektem westchniej. te najładniejsze jak zobaczą że masz dziewczynę, dowiedzą się że dobrze ją traktujesz i że sypiasz z nią (co znaczy że jesteś godny zaufania) zainteresują sie tobą. Już jako doświadczony mężczyzna z łatwością zdobędziesz te najładniejsze. powodzenia p.s jestem pijany i przepraszam za bełkot trzymam kciuki

dzięki za rady:) zobaczymy co z tego wyniknie:) bo mam już mały plan:D

Gość dam 200
he he jaki plan?

Gość dam 200
pytaj o wszystko mi się udało przezwyciężyć nieśmiałość wiesz że większość aktorek i aktorów w młodości byli chorobliwie nieśmiali

Gość ziomek dobra rada
jak będziesz potrzebował rady wal smiało

Gość ziomek dobra rada
refren posłuchaj i końcowkę

a bo jedna dziewczyna w szkole ewidentnie na mnie leci:D dziś nawet tam zagadała coś nieśmiało... Dziś do niej piszę i sobie trochę z nią popiszę i jak już się przyzwyczaję do niej to zagadam normalnie:)

Gość natalecykasie
Chlopie co tz sie przejmujesz nie ta to inna. Ja Ci to mowie. CIACHO jestes to uzywaj zyycia.... Idz na jakas dzskoteke, wypij ze dwa browary to ci doda smialosci a laski same sie beda do ciebie kleily. Jak nie wyjdyie za pierwszym razem to probuj do skutku... Tylko zacynij wychodzic do dziewczyn, mz nie gryziemz

taki jeden bez perspektyw, zgol włosy na jajach. pomoże. haha. a powaznie? co z ciebie za troki od kaleson, jak nie potrafisz podejsc do lasencji ktora ci sie podoba?

Gość ziomek dobra rada
Posłuchaj, lepiej na żywo z nia zagadaj, to że popiszesz nie pomoże Ci przezwyciężyć nieśmiałości. Uderz do niej w realu.

Eee tam chłopaku nie masz się czego bać!fajny jesteś,szczupły,masz ładną buzię i dobrze Ci z oczek patrzy.Ja to naprawdę mam powody do nieśmiałości.jestem starsza od Ciebie i w dodatku w wyniku choroby straaasznie przytyłam w ciągu ostatnich 2 lat.ty nie masz się czego bać ale w dzisiejszych czasach gruba dziewczyna to tylko może siedzieć w domu :(

Mam taki pomysł na zagadywanie do nieznajomych lasek np. na przystanku autobusowym itp.. Otóż jestem osobą bezpośrednią i zawsze mówię to co myślę.. I się zastanawiam czy nie najłatwiej mówić prawdy? Mówię tu o takich normalnych dziewczynach nie o jakiś wulgarnych laskach:) Taka zwykła dziewczyna chyba zrozumiałaby? Podbijam do takiej dziewczyny i mówię, że postawiłem sobie taki cel w życiu żeby się przełamać i zerwać z nieśmiałością i czy by nie chciała ze mną porozmawiać..:) Chyba w pysk nie dostanę? Co myślicie?

Gość ziomek dobra rada
kiepski pomysł, fruzki wolą optymistów nie zaczynaj znajomości od wywlekania swoich problemów pomyślą że szukasz niańki, a Ty mężczyzną masz być jesteś bezpośredni, to czasem ugryź sie w język, kobiety są pamiętliwe pamiętaj krok po kroku najpierw znajdź ofiarę - mówiłeś że jest taka jedna zagadaj kilka razy, niech Cię polubi zaproś na randkę, nie wiem jakie tam atrakcje macie, na jakieś jedzenie, ciastko, drinka. potem macanki i inne sprawy jak dojdziesz do tej bazy jak mówią w amerykańskich filmach to już ona zrobi z ciebie mężczyznę i gwarantuje że przełamiesz swoją nieśmiałość.

kuurwa... Pierdole to:o nie chcę mieć już żadnej laski... Nie chcę mieć z nimi nic wspólnego:o samemu mi najlepiej...

Gość ziomek dobra rada
co Ty pierdolisz, chcesz zostać onanistą gierki z laskami są łatwe poderwij pierwszą to dalej juz pójdzie stosuj sie do moich wskazówek kurwa ja wujek samo zło Ci to mówię też byłem nieśmiały uwierz w siebie

Gość ziomek dobra rada
napisz co się stało

Już tak nie przeżywaj. :O Zdjęcie mówi samo za siebie. Jesteś ciapatą mameją z zapadniętą klatą. :O Wcale się nie zdziwię, że jak potrącą Cię na ulicy to mówisz przepraszam :O Takim jak Tobie wystarczy tylko ostro dać po piździe i zaraz nabierzesz pewności siebie.

Gość zawsze stoi
chyba stary w mieście

laski to chuje... Tyle w temacie... Kończę ten topic bo to bez sensu... Dzięki wszystkim za rady... Zostaje przegrańcem i możecie mną gardzić