Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden bez perspektyw

brak wiary w siebie

Polecane posty

mam 20 lat w swoim życiu miałem jedną dziewczynę byłem z nią aż miesiąc od 3,5 roku nie zamieniłem słowa z żadną dziewczyną... Potrafię "zagadać" tylko przez internet.. Z jedną dziewczyną rozmawiam od 5 miesięcy ale to jest straszna historia i nie chcę o tym mówić.. Chodzę do szkoły typowo męskiej w której jest może 30 dziewczyn.. Jest jedna taka która według mnie jest perfekcyjna.. Oczy, włosy... Ma piękny uśmiech i te dołeczki jak się uśmiecha.. Ehh... Jedyne co potrafiłem to napisałem do niej na nk.. Mówiła wtedy żebym do niej podszedł i porozmawiał z nią... Potrafię tylko patrzeć w te piękne oczka po czym odwracam wzrok z zakłopotaniem... Jestem strasznie nieśmiały... Jest jeszcze jedna dziewczyna w mojej szkole której chyba się spodobałem... Napisałem do niej i następnego dnia się do mnie ciągle uśmiechała zaczęła mi mówić cześć... Też jest bardzo ładna... Ale chyba nic innego nie ma do zaoferowania.. Po pół roku patrzy się tylko na mnie jakby była zła, że się do niej nie odzywam... Wiem, że ma chłopaka i ciężko mi cokolwiek zrobić... Mam straszne kompleksy... Nie wychodzę z domu, boję się ludzi... A w sumie to dziewczyn... Nie wiem co mam ze sobą zrobić... Czuje się niepotrzebny na tym świecie... A wyglądam tak... www.pokazywarka.pl/pxtlby/

ej no co ty jeste sspoko a sproboj poderwac te dziewczyne moze akurat... to bedzie to niepoddawaj sie i wogole mniej wiare w siebie jestets bardzo spox

jaki ze mnie facet... Boję się dziewczyn:o który prawdziwy "facet" ma lęk przed czymś do czego powinien dążyć w swoim życiu:o

Gość tak, wkręcajcie ludzi, ż forum
dziewczyn się boi, a wrzucać zdjęcia na neta na forum to już nie :D 10/10 zaraz ci te foty przerobimy :classic_cool: 🖐️

Gość leniwamalpaaaa
prowokacja ja nic, łykacie jak młode pelikany :D

żadna prowokacja:o nie mam perspektyw na przyszłość... Mam wyjebane co się ze mną stanie:o ehh...

Gość HKSUDCN
mówię poważnie.przystojniak:-) a za parę lat jak jeszcze zmężnieje palce lizać :-)

ale mówicie tylko o wyglądzie... Chociaż mnie nie znacie to po mojej wypowiedzi jesteście w stanie się czegoś o mnie dowiedzieć... Jestem aspołeczny, nie chcę mieć koło siebie mnóstwa ludzi... Chcę mieć jedną jedyną dziewczynę... Chcę dawać jej radość, sprawiać, że będzie się uśmiechała bez powodu... Taką którą złapię za rękę i będę mógł z nią przejść 100km bez zatrzymywania... Taką której spojrzenie sprawi, że zapomnę o reszcie świata... Chciałbym z taką dzielić swoje smutki i radości... Ehh :(

skakać mam czy co... Nigdy nie znajdę sobie dziewczyny bo nigdy do żadnej nie zagadam... Masakra jakaś:O

Gość koniec porad?
:(