Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donka11

białko serawtkowe ??

Polecane posty

Gość donka11

Mam takie pytanie ??? Prowadzę aktywny tryb życia , mam dietę 1200kcla czasem mniej ale staram się być w tych 1200kcla. i tak się zastanawiam bo pasuje mi stracić jeszcze z 5kg i chce zakupić to białko serwatkowe z ostrowi i chce go pic na śniadanie i kolacje (lub po treningu) a obiad będę jadła normalnie nadmieniam nie jem słodyczy ćwiczę 6 razy w tyg po ponad godzinie nie jem produktów mącznych , mam ćwiczenia cardio i wiem ze to n ie odchudza jedynie może wspomóc ale moje pytanie dotyczy CZY W POŁĄCZENIU Z ĆWICZENIAMI NIE ZROBI SIĘ ZE MNIE KULTURYSTA bo jestem kobietą a wiem ze białko buduje mase mięśniową i czy zamiast nie schudnąć to utyje proszę o normalne opinie

Gość Kulturystaaa
Nie zrobi sie. Kobieta nie ma mozliwosci na takie przysrosty jak faceci. Chyba ,ze wspomozesz wysilek strzykawka i koksem:).

Gość donka11
nie nie takich rzeczy to ja nie biorę pod uwagę właśnie nie chcę się umięśnić , bo już od ćwiczeń mam masywne uda a na tym punkcie jestem uczulona , I myślę ze to białko to będzie prawie jak dieta dukanowa obiadki takie będę sobie robiła czyli mogę bić spokojna to super

Gość Kulturystaaa
Mozesz,mozesz. Ale nie lepiej uzupelnic to bialko w naturalny sposob?? Chemia nigdy nie zastapi dorodnej piersi z kurczaka:D

Gość rtrtrtretrtrtgg
Jak nie będziesz przesadzać to nie utyjesz. Myślę jednak, że lepiej wyłącznie po ćwiczeniach brać aminokwasy BCAA, a rano pić zwykła serwatkę ze sklepu. i to wszystko.

Gość rtrtrtretrtrtgg
A treningi rób nie siłowe, tylko kondycyjne. Fitness, bieganie. Jeśli z ciężarkami, to takie obciążenie, żebyś mogła robić 3-4 serie po 30 powtórzeń.

Gość donka11
wiem wiem pierś z kurczaka ma ok 33g białka w 100G jak sie nie myle , a z cwicze to robie tylko orbiego tak od 15min poziom 2 czasem dochodziłam do 70min na tym samym poziomie tak to wypady , przysiady , i brzuszki na mięśnie proste i skośne w kilku seriach po 30 powtórzeń i robilam kiedys a6w i teraz dojdzie mi jeszcze rower , myślała o naturalnych białkach ale w jogutrach czy maślankach nie ma go tak dużo myslalam tez o koktajlach białkowych zamiast sniadan i kolacji ale nie wiem co wybrac jaka firme co lepsze .... a ja mam 160 cm i ok 53-53 kg , a chce dojść do minimum 48kg schudlam juz 25kg przez 2lata a tej resztki dobic nie mogę cwicze nie obijam się po mimo czasem braku sił i chęci ale myśle ze

Gość donka11
ok to jeszcze jedno jak mam wyliczyć dzienna dawkę tego białka jeśli w 100g białka jest go 77g - 384 kcla 30 g białka jest go 32 g - 219 kcla a ja mam 160cm i ok 53, 52 kg jaka jest dobra zawartość gramowa białka do mojej wagi gdybym do brała rano jako posiłek i przed treningiem lub jako kolacja + obiad dukanowy jak to się wylicza proszę o pomoc

Gość donka11
halllo wie ktoś