Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ps86

Nasz budżet :)

Polecane posty

Gość ps86

Cześć dziewczyny. :) Oto nasze zestawienie kosztów, o które prosiłyście: 1. Suknia ślubna - 15 000 zł 2. Welon - 1 200 zł 3. Wynajem sali weselnej - 8 000 zł 4. Florystka - 5 000 zł 5. Konsultantki - 7 000 zł 6. Stroje i biżuteria dla orszaku - 10 000 zł 7. Strój pana młodego - 900 zł 8. Tort pana młodego - 1 000 zł 9. Sushi lounge - 2 000 zł 10. Ekipa filmowa - 12 000 zł 11. Fotografowie - 8 000 zł 12. Kronikarz ślubny - 800 zł 13. Transport gości - 3 000 zł 14. Dodatki do stroju panny młodej - 3 000 zł 15. Stylistka - 4 000 zł 17. Makijaż, fryzjer - 3 000 zł Co sądzicie?? :)

Gość zdziwiona-ja
Po 1."Wynajem sali weselnej - 8 000 zł" - a gdzie jedzenie i alkohol? Po 2. Podobne zestawienie ma Zia86 Kiepska prowokacja. :/

Gość ale srowo nie ma co:D
:D:D

Gość zdziwiona-ja
Jedno co dobrze uchwyciłaś budżet wyniósł ponad 80 tys. złotych a na pana Młodego niecałe 2 tysiące - mniej więcej tak samo jest u Zia86. Ona jest gwiazdą na tym "ślubnym przedstawieniu", bo to nawet ślub nie będzie.

Gość wesele
heh twoja suknia 15000 a garnitur faceta 900zł żal... nie chciala bym miec takiej zony ktora mysli tylko o sobie zalosne...

Gość nie sciemniaj
taki budżet ma Zia86

Gość qqioooq
nieprawda, zia nie ma kronikarza slubnego.

Gość ps86
ok zmysliłam se tak naprawde mieszkam w cycowie dolnym i nie stac mnie nawet na remize :(