Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annakaszamanna

Co zrobic,zeby sprawdzic czy mu na mnie naprawde zalezy??

Polecane posty

Gość afffggggggafasf
To po jego stracie docenisz to że jednak nie było CI z nim tak źle i w tedy dopiero zaczniesz żałować że bawiłaś się w głupie gierki. To że jak go rzucisz nie oznacza że Cie nie kocha jeśli da sobie już spokój z Tobą,tym bardziej że pisałaś jak już wcześniej zrywaliście.

ale ona go nie chce rzucic bo takie ma widzimisie, napisala ze ma powod i ze to on zrobil cos zlego, o ile dobrze rozumiem. wiec jesli zerwie dlatego ze on zawinil, i jesli on nie sporbuje jej przeprosic zawalczyc o to, to znaczy ze mu na niej nie zalezy i wygodnie mu bylo zeby to ona zerwala.

dokladnie tak. dobrze rozumiesz. mam powod, on zachowal sie nie fer i wlasnie o to chodzi, ze che mu usiawomic ze mnie krzywdzi tym zachowaniem, i jesli zerwie to do niego dotrze jak bardzo mnie to zabolalo. wiec jesli postara sie zebym z nim zostala , zmieni sie przeprosi, wytlumaczy, to bede wiedziec ze mu zalezy. a jesli to oleje bede wiedziec ze mial mnie juz gdzies.

Gość afffggggggafasf
No jak sobie tak dobrze rozumujecie to pogratulować :P Tylko że jej chłopak też jest facetem tak jak ja i może on patrzy na to tak jak ja. Ale niema to jak bawić się w intrygi :P

no to jakbys co zlego zrobil, ona by zerwala i ty wiedziac ze z twojej winy ona cie rzucial, ze ja zraniles nic bys nie zrobil???? zostawil to tak po prostu????????????

Gość afffggggggafasf
Zależy co bym zrobił??