Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

nitkowata druga kreska na tescie..ktora tak miala??

Polecane posty

hej dziewczyny,chciala Was zapytac o zdanie,co myslicie jesli w 12 dniu po stosunku zrobilam test(nie z porannego moczu,bo zapomnialam) i wyszedl..no wlasnie..sama nie wiem. druga kreseczka jest ale widoczna ledwie i nie jest gruba i rozmyta tylko cienka,wrecz nitkowata. wiem wiem...powtorze test jutro i za kilka dni z porannego moczu i bede miala pewnosc.tylko ciekawosc nie zjda czy ktoras z Was miala podobnie i okazalo sie ze to ciaza?? tak na marginesie...bolacy biust,siusianie(ale ja czasami tak mam jak moje nerki sie przypominaja,wiec to wlasciwie nie objaw),2 zaslabieniecia..brak okresu.wczoraj robilam taki sam test i byl negatywny

Gość przy bardzo wczesnej
ciąży druga kreska jest niemalże niewidoczna. Ja tak miałam.

Gość gertrudna
ja robiłam 3 tyg po i była bardzo bardzo blada, prawie niewidoczna kreska- no i jestem w ciązy

ok ale ajk ogladalam zdjecia testow na necie to owszem byly ledwie widoczne..ale grube mimo wszystko . a moja jest jak niteczka.zrobilabym zdjecie ale nie ma cyfrowki a z tel na bank nie wyjdzie bo moj robi niezbyt ladne zdjecia..

Gość mamamama26
nieczekaj tylko zrób bete z krwi - odrazu bedziesz miała pewność a nie domysły - ja mialam bladą kreskę - poleciałam na bete i wynik miałam po 4 godz

Gość moja kreska
też była bardzo cienka

ok zrobie zdjecie..za chwile wrzuce to powiecie mi czy to tylko moj schiz (bo bardzo pragne dziecka) czy tez fajtycznie oczy mnie nie myla:) obecnie nie mam gdzie zrobic,najwczesniej w srode.

Gość polecam biedronkę
ja tez miałam ledwo widoczna kreskę która wyszła nawet po czasie - mam 2 letniego synka

ja miałam 2 negatywne, zrobione jak trzeba, a synek ma już 2 lata :) zadbaj o zdrowie i zrób test za 2 tygodnie

Moim zdaniem jesteś w ciąży. U mnie też taka na początku była. :)

Gość blublum
jak dla mnie to tam nie ma 2 kreski :( Ale zdjęcie jest ciemne, więc może po prostu mam słaby wzrok. Może kup inny test i zrób jutro rano z porannego moczu?

Ewa no to pocieszylas mnie:)) juz myslalam ze mi sie w oczach miesza,hehe(moze dlatego ze mialam pare razy w zyiu akcje typu: a teraz na sile wypatrujemy kreseczki,ktorej nie ma) no i dzis ten test zrobilam bylam pewna ze bedzie jedna..a tu nagle..

Gość blublum
a ta kreska, której nie widzę pojawiła ci sie od razu (w ciągu 5 minut), czy po dłuższym czasie zerknęłaś na test?

Gość firefrog11
chodzi o ta kreske po prawej czy to cos ledwie widoczne po srodku? bo jesli to po prawej to na bank jestes w ciazy jesli to w srodku,to raczej nie ps. kuzwa twoja stopka z kotem mnie rozwalila bo myslalam ze masz tam fote swojego dziecka:D:D:D:D

Gość firefrog11
ok, juz kumam:O ta kreska od prawej to od oderwanego kawałka tak? no wiec sadzac po tej kresce widmo,mysle ze na 100 procent nie jestes w ciazy ale zrob bete,moze test sie myli:) trzymam kciuki:)

Gość przyszla mamaaaaaaaaaaa
mi sie wydaje ze to moze byc ciaza:) a nie masz jeszcze jednego testu?

Gość zawsze po
kilku minutach pojawia się druga kreska i wcale nie musi oznaczać ona ciąży, to w preparacie zachodzą reakcje chemiczne i dlatego pojawia się kreska. Ciąże sugeruje natomiast kreska pojawiająca się 2 do 3 minut po zrobieniu testu. Byłam w ciąży dwa razy mam dwoje dzieci wiem co piszę na dodatek pracuj w aptece. Zarówno w pierwszej jak w drugiej ciąży kreski pojawiły się natychmiast po tym jak mocz zetknął się z odczynnikiem w teście. Prponuję oznaczenie bety z krwi.

tak ta po prawej to od oderwanego paseczka..za mocno chwycilam i tak odpadlo..delikatne to. no to drogie kolezanki rozwiewacie moje watpliwosci i nadzieje przy okazji...a szkoda.bradzo chce byc juz mama,ale widac bede musiala jeszce zaczekac:(( powtorze test dla pewnosci kupie elektroniczny.zrobie za tydzien.wtedy nie bedzie kresek widmo:P albo bedzie + a;lbo -...

Gość blublum
a kiedy masz termin @ i jak długo sie staracie? (moim zdaniem testy elektroniczne to strata kasy)

Gość firefrog11
idz w poniedzialek na betahcg, jedyne wiarygodne badanie w takich przypadkach:)kosztuje ok 35 zł,wynik w ten sam dzien:) i daj nam znac :) powodzenia :)

w srode bede u siebie w miescie teraz jestem daleko poza.. co do terminu okresu ..nie wiem kiedy mam miec.mialam nieregularne miesiaczki,niedawno pdastwilam diane 35.. pozekam do srody. kupie test i zobaczymy. jak bedzie watpliwy pojde na bete.

Gość nie bylam tam, ale bylam w
no cos ty sie tak na te testy uparła!! idz zrob bete jak ci dziewczyny pisza! w kazdym miescie jest labo i zrobia ci od ręki!!

Gość citamina
to jest ciąża