Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLAPAOLKA@@@@@@@@

CO MYŚLICIE KIEDY WIDZICIE MŁODĄ SIKSĘ ZA KÓŁKIEM AUTA ....

Polecane posty

Gość leżę pachnę obijam się
Nie wiem co... może powinieneś udać się do psychologa, przepracować to? :P Skoro ludzie wychodzą ze 100kilowej nadwagi, żywo z katastrof, chorób, nieudanych toksycznych związków, to dlaczego tobie nie miałoby się udać? :)

Gość wyszłam za mą zaraz wracam!!!
a ja sobie myślę, że ma farta, że nie musi się chociaż o kasę przejmować chociaż nie zamieniłabym się z nią na pewno

Gość IMO13713
Karaluchy pod poduchy, tylko żeby Ci się futerko nie zmierzwiło Kocie.

Gość IMO13713
Pachnąca - tyle, że ja nie mam nic przeciwko temu, aby ludzie pisali zwięźle, poprawnie i przejrzyście. :P

Gość leżę pachnę obijam się
Ależ ja zdaję sobie sprawę, że taka awersja bywa strasznie przydatna - szczególnie na kafeterii :) Wiec postaw sprawe jasno: chorujesz na fobie ścianowo-tekstową... kiedy masz na to ochotę :)

Gość IMO13713
Niekoniecznie, zwykle mam ku temu powody. Przważnie jest to właśnie brak akapitów. Co powoduje, że tekst wygląda jak jeden wielki kloc. Twoja wypowiedz w innym temacie jest napisana dobrze, ale po prostu nie widze powodu, dla którego nie moglibyśmy tutaj pogadać.

Gość PAN JÓZEF GWÓŹDŹ
Witam serdecznie! Chciałbym miłych Państwa zaprosić do rozmowy ze mną, do wspólnych gier i zabaw, pląsów. Może założymy wspólny klub, i jego stronę internetową?

nie dziekuje - plasy mnie nie interesuja;-) ludzie tez zapominaja o interpunkcji a ja cierpie na "literowczanke nawrotna";(((

Gość PAN JÓZEF GWÓŹDŹ
Oto strona internetowa nowo powstałego klubu: KDK!!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4784307 Witam Miłych Państwo! Zapraszam do tego oto, nowo powstałego KLUBU DLA KAŻDEGO! Tutaj będziemy rozmawiać, bawić się i pląsać do białego rana!

Aby stać się członkiem klubu należy na tej stronie internetowej klubu złożyć podanie z krótkim uzasadnieniem. Kiedy otrzymasz potwierdzenie członkostwa, możesz wkleić sobie logo KDK w stopkę!