Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina877777

czy mam szanse znalezc sobie kogos?

Polecane posty

Gość karina877777

hej.. od razu powiem o co chodzi. Mam 23 lata i mam rocznego synka. Ojciec dziecka placi mu alimenty, ale rozstalam sie z nim kiedy urodzilam, poniewaz oboje doszlismy do wniosku, ze nie kochamy sie na tyle aby wziac slub, a nasz zwiazek nie byl tak mocny jak myslelismy. Zyjemy jednak w przyjaznych stosunkach. Jednak jestem ciekawa, jak faceci postrzegaja taka dziewczyne z dzieckiem? Sa tacy ktorym nie przeszkadza to, ze jest nas dwoje? Staram sie dbac o siebie, jestem (chyba) atrakcyjna... Nie mam nadwagi po ciazy ani nic. Czy ma szanse na normalna milosc, jak moje rowiesniczki?

Gość policjant z Piaseczna OP
jesli chodzi tylko o seks to szanse sa duze kobiety z dzieckiem sa na ogół łatwiejsze

Gość Tima ni ma
No Jasne że tak. Może poniekąd dziecko odstrasza kandydatów na partnera, ale z drugiej strony jest tak że jak już kogoś poznasz, to od razu bedziesz wiedziec czy to odpowiedzialny gość

Gość karina877777
nie, nie chodzi mi o seks! dlaczego mam byc latwa? mialam jednego partnera seksualnego w zyciu i jest to wlasnie ojciec mojego synka. a dziewictwo stracilam w wieku 20 lat i zawsze bylam bardzo uwazna , nie wskakiwalam nikomu do lozka. w ciaze zaszlam biorac tabletki antykoncepcyjne. nie uzywalam innych zabezpieczen. kiedy poszlam do lekarza i zapytalam przerazona jak to mozliwe, zapytal czy znam skutecznosc tabletek. to jest jakies 98% . powiedzial ze ktos musi byc w tych 2% i ze zawsze mowi pacjentkom ze tabletki dzialaja bo co ma mowic? a 100% pewnosci daje tylko i wylacznie abstynecja. w sumie to mial gosc racje. no chyba ze uzywa sie jendoczesnie prezerwatyt, pigulek anty i jakichs globulek ktore zabijaja plemniki wiec mozna tu chyba mowic o pewnosci 100% :)