Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starajace sie czy

tez tak macie???

Polecane posty

Gość starajace sie czy

jak dlugo nie mozecie w ciaze zajsc albo macie problemy z tym tez u was tak pytaja a kiedy wy? albo dlaczego tak dlugo? itp pytania jak sobie z tym radzicie? bo innym sie wydaje ze jak oni maja dzieci to innych ten problem nie dotyczy:/

ja sie staram,juz 7 miesiecy i nic,a na pytania rodzinki i znajomych odpowiadam,że na wszystko przyjdzie czas,poprostu:)

Gość Wiki0987
my taralismy sie z chlopakiemo dziecko 7 miesiecy...i sie udalo mamy coreczke:-)zdrowa i sliczna:-) probojcie probujcie i sie uda:-)powodzenia:-)

Witam Miłych Państwo! Zapraszam do tego oto, nowo powstałego KLUBU DLA KAŻDEGO! Tutaj będziemy rozmawiać, bawić się i pląsać do białego rana! Gry, zabawy, tańce!!!! To wszystko znajdziecie w KLUBIE! O, tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4784307 NIEDŁUGO WIELKIE OTWARCIE, PROSZĘ ŚPIESZYĆ SIĘ Z ZAPYTANIAMI O CZŁONKOSTWO!!! KDK - Twój KLUB DLA KAŻDEGO!

Gość jamajka majka
no 5 czy 7 to nie sa zadne dlugie starania ja staram sie 2 lata lecze sie i zobaczymy to dopiero czekanie:/

Gość sqws
mam to gdzies:P odpowiadam,ze jak przyjdzie pora to bedzie a jak nie to nie bedzie i tyle w temacie:P

ja staram sie juz 11 cykli i dalej nic,tylko ze staram sie o drugie dziecko z pierwszym było łatwiej

Gość rosy
a ja 5 cykl...

Gość 5 cykli;/
no to dlugo;/ja juz 3 lata sie staram i co mam powiedziec

Gość Li8
a macie regularne cykle? czesta przyczyna problemow z plodnoscia jest nadwaga, o czym rzadko pamietamy- hormony nie pracuja jak w zdrowym organizmie.