Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioWio

Sprzedam dla córki 62-68cm

Polecane posty

Gość fajne ale moim zdaniem
bardzo drogo. 24 ciuszki ale większość to bodizaki lub pochodne i chcesz 150 zł? Nie mam na celu obrażania Cię itd, ale kupiłam zestaw na lato dla córki w tanich ciuchach. Ubranka w ślicznych kolorach, bardzo ładne wzory, dobre firmy i część nowych z metkami- rampersy z kapeluszami, sukieneczki, bodziaki itd około 40 sztuk i zapłaciłam za wszystko około 200 zł. Nie dałabym za twoje zestawy tyle pieniędzy. No i co w zestawie letnim robią kozaczki?

Gość wioWio
Kup teraz jest 150 zł Ale oferuje licytacje.... wycofam opcję kup teraz To są buciki-nie kozaczki :) Jeszcze na teraz-czyli pore przejciową.

Gość tez mysle ze to bardzo
drogo :( takie szmatki to max po 1zl za szt mozna opchnac, kilka ladnych ciuszkow ale litosci nie za tyle :/ ile to ma kg te zestawy? w ciucholandach zwykle po 10-15zl z akg takei szmaty sa wiec sorry powodzenia i jeszcze przesylka...

Gość wioWio
zestaw 24 sztuk ma ok 8kg a zestaw 46 ponad 12 kg

Gość nam sie w glowie nie
bardzo ladne ubranka ale faktycznie drogie.

Gość wioWio
to napiszcie ile proponujecie ? wystwailam teraz tylko aukcje bez ceny minimalnej,a z tego co widze inni wystawiaja jeszcze drożej cene wywoławczą a podobne zestawy.

wez ty to zwaz jakie 8 kg? Sprzedawałam ciuszki po synku na 2 lata- kurtki wiosenne, bluzy, 16 par długich spodni, dresy, bezrekawnik i miało to 3 kg. Masz wagę w domu? bodziaki na noworodka 8 kg ważą? :-o żartujesz sobie z nas w tej chwili :-o

moim zdaniem 50zl i za ten drugi 60.

ja rk temu taki jak twoj ten pierwszy zestaw kupilam za 35zl a byly w nim rzeczy z next.

ten mniejszy jest ładny moim zdaniem. Dałabym tak 40 zł za niego, waży z 1,5 kg max! może na wadze ci 800 g wyszło a to nie jest to samo co 8 kg bo po prostu nie wiem skąd ty te 8 kg wziełas. dodajesz do zestawu 7 kg kamieni jako gratis?

110-122 to sa ciuszki na 4-6 lat. z jednej koszulki mozna uszyć 3 bodziaki dla noworodka a ty porównujesz wagę? Nie ważyłas tych ciuszków. weż sobie zobacz ile to 8 kg cukru, spróbuj to podnieść, a w drugiej ręce reklamówkę z tymi body to zobaczysz, ze to co napisałaś jest śmieszne :)

Gość wioWio
Mieliście racje!!!! Powyciągałam wszystko i poważyłam, w wiekszej paczce bylo 4 kg a w mniejszej 3kg! przeliczyłam na cenniku poczty i pozmienialam na aukcji!teraz jest w porzadku.

Gość \fgdgc
a ile chcialabys kasy????

Gość \fgdgc
hop hop ile?????

Gość ranyojloekkkk
Napisz maila i sie dowiesz kretynko.] Ubranka ładne :)

Gość \fgdgc
Sama jesteś kretynką!!!! Pisze tutaj bo moze tu zagląda,moja sprawa wiec sie nie wtracaj.

Gość gosikaaaa301
24 sztuk ubranek 8 kilo???? co??? sama dopiero do sprzedalam 32 sztuki ciuszkow,wazyły niecałe 3 kilo:O przesyłka 15 zlotych

Gość ranyojloekkkk
Ja tylko ci podsunełam wspaniałą myśl :) jest taka opcja-ZADAJ PYTANIE więc możesz pisać. Z tego co widze to przesylka jest 17zł wiec napewno jest dobra cena.niewiem o co chodzi.

Gość vb ghfg
Fajne ubranka,cena nawet nawet.